Magazin Kaynak: Haber Merkezi 11.02.2024 07:00

20'NCİ YILA DEV KUTLAMA!

Seslendirdiği ve bestelediği şarkılarla Türk pop müziğine unutulmaz eserler katan Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yılını Volkswagen Arena'da 5 bin müzikseverlerle beraber kutladı.
20'NCİ YILA DEV KUTLAMA!

Biletlerin bir ay öncesinden bittiği konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Yalın, sahne kıyafetiyle çok şıktı. Konser öncesi 20'nci yılı ve bu gece için hisleri kendisine sorulan Yalın, "Benim için çok önemli bir akşam. 'Zalim'le başlayan kariyerim çok hızlı ilerledi. Herkesin aklında "Bu adamın şarkıları 20 sene sonra da olacak mı?" sorusu vardı. Yıllar, bunun motivasyonuyla geçti." dedi. "20 sene önce, bu kadar büyük bir dinleyici kitlesine hitap edeceğinizi düşünüyor muydunuz?" sorusunu Yalın, "Tabii düşünüyordum ama bunun için çok emek harcadım. Bunu gerçekleştirdiğim için gururluyum." diyerek yanıtladı.


"BERABER YAŞLANMAYA DEVAM!"

"ELİMİ HİÇ BIRAKMAYIN!"

20 yıllık kariyerinin kısa bir özetini anlatan videonun led ekranlara yansıtılmasıyla başlayan konserde başarılı sanatçı, 2004 yılında ilk kez hayatımıza girdiği 'Zalim'le sahneye çıktı. "Hoşgeldiniz. Beraber yaşlanmaya devam... İyi ki varsınız! Elimi hiç bırakmayın." sözleriyle konsere devam eden Yalın'a ekip arkadaşları bir de sürpriz hazırladı.

20'NCİ YILA SÜRPRİZ PASTA!

"64 YAŞINDA SAHNEYE ÇIKSAM GELİR MİSİNİZ?"

Yalın'ın kariyerinin 20'nci yıl için özel hazırlanan pasta, alkışlar eşliğinde sahneye geldi. "Nice 20 senelere diyeceğim ama 64 yaşında sahneye çıksam gelir misiniz?" diyen Yalın'a sevenlerinden, hepbir ağızdan 'Geliriz!' cevabı geldi.

KONSER KLİBİ 'MÜMKÜNDÜR'

Konserin ikinci yarısına seyircilerin arasından giren Yalın, yeni şarkısı 'Mümkündür'ü seslendirdi. Bu anlarda kayda başlayan video ekibi şarkının klibini çekti. Konser sonunda yoğun istek üzerine bis yapan Yalın, 29 Şubat Perşembe akşamı bir kez daha aynı sahnede müzikseverlerle buluşacak.