Magazin Kaynak: COŞKUN ÇELİK 28.08.2024 12:13

2000'ler rock esintisi

Son dönemin en popüler ve başarılı prodüktörlerinden Bilge Kağan Etil, namı diğer BKE, Warner Music Türkiye ile imzaladığı anlaşmasının ardından ara vermeden projelerini yayımlamaya devam ediyor.
2000'ler rock esintisi

Daha önce Rakin ile Kevgir şarkısında bir araya gelen BKE, Dua Lipa’nın Training Season şarkısına ve Victoria’nın sad girl summer (not again) şarkısına yaptığı remix çalışmalarından sonra yine Rakin ortaklığında Ben Gezegenim Sen Uzaysın isimli yepyeni çalışmasını dinleyicilere sunuyor. 

Sözlerinde Rakin imzasını gördüğümüz Ben Gezegenim Sen Uzaysın şarkısının prodüktörlüğünü BKE üstlenirken, şarkının bestesinde ikili birlikte bir çalışma ortaya koyuyor. 

Müziğin farklı türlerini bir araya getiren ve alışılmışın dışında harmanlar yaparak dinleyiciye her projesinde bambaşka bir deneyim sunan BKE, Ben Gezegenim Sen Uzaysın şarkısında Rock müzik öğelerini ağırlıklı olarak hissettiriyor. Rakin'in ustaca dizilen sözleri ve başarılı vokal performansının, şarkının ritim ve altyapısındaki eşsiz dokunuşlarla buluşmasıyla ortaya yine kendine has bir çalışma çıkıyor. 

BKE, Rakin ortaklığında yayımlanan yeni projesini şu sözlerle anlatıyor: ‘’ Rakin’in HipHop Rap bestesinin üzerine Rock ve Pop melodilerle harmanladığım şarkı bana biraz 2000’ler Türkçe Rock müzik zamanlarını hatırlatıyor. Tarzı seçmem konusunda ilham noktası tam olarak buradan çıktı. Çalışmaya klasik rock prodüksiyonu gibi yaklaştım fakat bestenin karakteri, melodiler ve Rakin’in bestede yaptığı sözler hepimizin özlediği 2000’lerdeki Türkçe Rock geleneğinin devam etmesi gibi bir his yarattı. Kendi zamanımızın modern dokunuşlarını da katarak füzyon bir iş ortaya çıkardık.’’

BKE ft. Rakin - Ben Gezegenim Sen Uzaysın şarkısı, Warner Music Türkiye etiketiyle 23 Ağustos itibarıyla tüm dijital platformlarda yayımda!