Halkbank web
Ekonomi Kaynak: SEMA SEZEN 05.08.2024 12:57

WatchGuard'tan satış ve pazarlama alanında üst düzey 3 atama

Bütünleşik siber güvenlik alanında küresel bir lider olan WatchGuard® Technologies, satış ve küresel pazarlama alanında üç yeni atama yaptığını duyurdu. WatchGuard bünyesine katılan 3 üst düzey lider, saha ve iş ortağı pazarlaması, Amerika kıtası satışları ve yenileme satışları alanlarından sorumlu olacak. Sektörün deneyimli isimlerinden oluşan bu ekip, WatchGuard'ın yönetilen hizmet sağlayıcıları (MSP'ler) için tercih edilen siber güvenlik platformu olma misyonunu güçlendirerek geniş kapsamlı kanal uzmanlığı sağlayacak.
WatchGuard'tan satış ve pazarlama alanında üst düzey 3 atama

Bütünleşik siber güvenlik alanında küresel bir lider olan WatchGuard® Technologies, satış ve küresel pazarlama alanlarında üst düzey pozisyonlar için üç atama yaptığını duyurdu. Dünyanın dört bir yanında görev alan en iyi kanal satış ve pazarlama liderlerinden olan Derek Maggiacomo Amerika Satışlarından Sorumlu Yeni Başkan Yardımcısı, Rich Workman Küresel Yenileme Satışlarından Sorumlu Yeni Başkan Yardımcısı, Karen Ray ise Saha ve İş Ortağı Pazarlamasından Sorumlu Yeni Küresel Başkan Yardımcısı olarak WatchGuard’ta görev alacak. Sektörün deneyimli isimlerinden oluşan bu ekip, WatchGuard'ın yönetilen hizmet sağlayıcıları (MSP'ler) için tercih edilen siber güvenlik platformu olma misyonunu güçlendirerek kapsamlı siber güvenlik ve kanal deneyimini bir araya getirecek.

 

Yeni Sektör Liderleriyle WatchGuard'ta Bir Arada Olmaktan Heyecan Duyuyorum

 

WatchGuard Technologies CEO'su Prakash Panjwani, “WatchGuard'ın, ürün ve hizmetleri tasarlama yöntemi, iş ortağı ve çalışan başarısını sağlamaya yarayan programlar gibi işimizin her bölümünde MSP'lere odaklanması, mevcut ortakları, çalışanları ve potansiyel iş ağlarını korumak için önemli bir yaklaşım. Kanal tecrübesine sahip dinamik bir gruptan oluşan bu yeni ekip, siber güvenlik, iş ortağı yönetimi ve satış disiplini konularında zengin bir uzmanlık getiriyor. En önemlisi de WatchGuard'ın iş ortağını önceliklendirme anlayışını paylaşarak hem şirketin hem de iş ortaklarının sürdürülebilir büyüme elde etmesine yardımcı oluyor. Yeni sektör liderleriyle WatchGuard'ta bir arada olmaktan heyecan duyuyorum.” ifadelerini kullanıyor. 

 

Derek Maggiacomo, WatchGuard’ın Amerika Kıtasındaki Satışlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Oldu

 

Ağ ve güvenlik sektöründeki iş ortaklarıyla 20 yılı aşkın deneyime sahip Derek Maggiacomo, kariyeri boyunca satış ekiplerini büyüttü ve ölçeklendirdi. Önceleri Juniper Networks'ün ABD kanal varlığının oluşturulmasına ve yönetilmesinde görev alan Derek, son olarak SonicWall'da Kuzey Amerika satış ekibini yönetti. 

 

Maggiacomo, “İş ortaklarına olan bağlılığıyla tanınan WatchGuard’la, deneyimimi ve kanala olan tutkumu paylaşmak için sabırsızlanıyorum. WatchGuard'ın akıllı ve yenilikçi ekibinin yanı sıra Bütünleşik Güvenlik Platformu'nun gücünden daha fazla etkilenemezdim. MSP'lerin siber güvenlik hizmetleri işlerini büyütmek ve daha fazla pazar payı kazanmak için ihtiyaç duydukları şey tam olarak bu.” açıklamalarında bulunuyor. 

 

WatchGuard Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Gelir Müdürü Hojin Kim, “Derek Maggiacomo, Ağustos ayında WatchGuard'a resmi olarak katılacak ve zaten güçlü olan Amerika kıtası liderlik ekibini daha da üst seviyelere taşıyacak. Yaklaşık 10 yıl boyunca bölgedeki iş ortaklarıyla güçlü ilişkiler kuran Kuzey Amerika Bölge Başkan Yardımcısı Chris Wachel ve Latin Amerika Bölge Başkan Yardımcısı Richard Fortes, WatchGuard'ın Amerika kıtasındaki faaliyetlerini Derek ile bir sonraki seviyeye taşımaya hazırlar.” ifadelerini kullanıyor. 

 

WatchGuard’ın Yenileme Satışlarından Sorumlu Küresel Başkan Yardımcılığı Görevini

Rich Workman Üstlendi

 

20 yılı aşkın profesyonel deneyime sahip Rich Workman, ağırlıklı olarak siber güvenlik alanında satış ve liderlik görevlerinde rol aldı. Müşterileri için sınıfının en iyi güvenlik sonuçları sunarak (MSP'ler ve MSSP'ler) iki katmanlı dağıtım modellerinde hızlı satış büyümesi sağladı. Satış ve liderliği güçlendiren stratejiler geliştirme ve uygulama konusunda uzmanlaşan Rich, Sophos'ta 15 yıl boyunca görev alarak çeşitli satış liderliği rollerinde, büyük kurumsal, kamu sektörü, orta ölçekli pazar ve küçük işletme satışlarına odaklanan ekipleri yönetti. Rich'in rehberliğinde çalışan ekip her adımda iddialı büyüme ve kârlılık hedeflerini aştı.

 

Rich Workman“WatchGuard'ın kanala olan sarsılmaz ve uzun vadeli bağlılığından, özellikle de şirketin MSP'lere gerçekten basitleştirilmiş kurumsal düzeyde siber güvenlik getirmesinden çok etkilendim. Pek çok şirket, güvenliği sadeleştirmeyi amaçlıyor ancak WatchGuard bunu yapmak için gerekli kaynakları ve kararlılığı gösterdi” dedi.

 

Karen Ray, WatchGuard’ın Saha ve İş Ortağı Pazarlamasından Sorumlu Yeni Küresel Başkan Yardımcısı Oldu

 

20 yılı aşkın saha ve iş ortağı pazarlama, talep oluşturma uzmanlığı bulunan Karen Ray, Juniper Networks'te kanal pazarlamasında çeşitli üst düzey görevlerde yer aldı. Juniper'den önce Ingram Micro'da pazarlama ve ürün yönetimi alanlarında rol alan Ray, son olarak küresel saha ve iş ortağı pazarlamasından sorumlu başkan yardımcısıydı. Büyüme fırsatları doğrultusunda gelir artışı sağlayacak entegre satış ve pazarlama kampanyaları yürüten Ray, stratejik iş birlikleri ve ortaklıklar geliştirme noktasındaki uzmanlığıyla biliniyor.

 

Karen Ray, “Diğer şirketlerde kanal genellikle sonradan düşünülen bir konu olabiliyor ancak WatchGuard'ta durum böyle değil. Herkesin kanalı böylesine derinlemesine anladığı bir şirkete katılmak çok heyecan verici. WatchGuard ekibi, MSP'leri neyin harekete geçirdiğini ve işletmelerinin büyümesini ve gelişmesini nasıl sağlayacaklarını biliyor.” yorumlarında bulunuyor.