Magazin Kaynak: ŞAFAK GÜVEN 22.08.2024 14:15

Rihanna'dan Okula Dönüş İçin Yeni Koleksiyon

Rihanna, FENTY x PUMA'nın en yeni koleksiyonu Creeper Phatty ile okula dönüş modasını belirliyor.
Rihanna'dan Okula Dönüş İçin Yeni Koleksiyon

Orijinal Creeper’ın son versiyonu olan Creeper Phatty, geniş kalıp tasarımı ve kalın kauçuk tabanıyla daha büyük, cesur ve iddialı bir görünüm sunuyor. Rihanna’nın şıklığı ve stil anlayışıyla tasarlanan bu koleksiyon, üçlü siyah ve klasik kırmızı-beyaz kadife renk seçenekleriyle satışa çıktı.

Kreatif direktörlüğünü de üstlendi

Kampanyanın kreatif direktörlüğünü de üstlenen Rihanna, okul temalı koleksiyonu kişisel hayatından nostaljik dokunuşlarla hayata geçirdi. Fotoğraflarını Philippa Price’ın çektiği kampanyada, Rihanna her okulda karşımıza çıkan  “iyi kız” rolüne bürünürken Euphoria yıldızı Chloe Cherry “emo kız”, film ikonu Anjelica Huston ise “müdür” rolünü üstleniyor. Rihanna’nın gözünden oluşturulan bu nostaljik ve şık kampanya, “tiyatro tutkunu”, “popüler kız”, “inek” ve “sınıfın sevimlisi” gibi çeşitli karakterlerle de zenginleştirilerek tam bir sınıf ortamı yaratılıyor.

Rihanna, koleksiyon hakkında duygularını şu sözlerle ifade etti: “Bu kampanya, tüm okulun Creeper Phatty giymesini hedefleyen bir duruşu yansıtıyor. Siyah kadife, çocukluğumu hatırlatıyor ve her zaman istediğim üniforma ile uyumlu ayakkabı özlemimi gideriyor. Tasarımda öne çıkan duygum tam da buydu.’’

Koleksiyon şimdi satışta

FENTY x PUMA Creeper Phatty “In Session” koleksiyonu, her yaş için renk ve beden seçenekleri sunuyor. Üçlü siyah renk seçeneğiyle okul kombinlerinizi tamamlayabilir veya geleneksel kırmızı-beyaz kadife modeliyle stilinizi öne çıkarabilirsiniz.