Kültür Sanat Kaynak: ÜMİT GÜLBÜZ CEYLAN 11.08.2024 14:00 Güncelleme: 08.08.2024 20:12

Legoland, Sea Life ve Madame Tussauds'dan yaz kampanyası

Türkiye'nin önde gelen eğlence merkezlerinden Legoland Discovery Centre, Sea Life ve Madame Tussauds İstanbul, yaz tatilinde eğlenceye hız kesmeden devam ediyor. Online bilet alımlarında LEGOLAND Discovery Centre ve Madame Tussauds İstanbul'da yüzde 20, SEA LIFE'ta yüzde 25 indirim fırsatıyla eğlencenin büyülü dünyasını keşfetmenin şimdi tam zamanı!
Legoland, Sea Life ve Madame Tussauds'dan yaz kampanyası

Türkiye’nin önde gelen eğlence merkezlerinden Legoland Discovery Centre, Sea Life ve Madame Tussauds İstanbul, yaz tatilinde eğlenceye hız kesmeden devam ediyor. Online bilet alımlarında LEGOLAND Discovery Centre ve Madame Tussauds İstanbul’da yüzde 20, SEA LIFE’ta yüzde 25 indirim fırsatıyla eğlencenin büyülü dünyasını keşfetmenin şimdi tam zamanı!

2024 yazı İstanbul’da heyecan dolu temposuyla hız kesmeden sürüyor! Dünyanın en büyük eğlence merkezlerinden Merlin Entertainments bünyesinde bulunan LEGOLAND Discovery Centre, Sea Life ve Madame Tussauds İstanbul, her yaş grubuna hitap eden seçenekleriyle eğlence deneyimleri sunmaya devam ediyor. Online bilet alımlarında LEGOLAND Discovery Centre ve Madame Tussauds İstanbul’da yüzde 20, SEA LIFE’ta yüzde 25 indirim fırsatı sunan merkezler, kesintisiz bir eğlence deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Büyükten küçüğe herkes eğlenceye doyuyor

Büyükten küçüğe herkesin yaratıcılığını ortaya koyabileceği LEGOLAND Discovery Centre, Lego oyunlarıyla dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. LEGO tutkunları, burada eğlenirken bir yandan da öğrenme fırsatı yakalıyor.

91 farklı su altı canlısının sergilendiği Sea Life İstanbul ise su altı dünyasını merak edenlere eşsiz bir akvaryum deneyimi sunuyor. Egzotik balıklardan köpekbalıklarına kadar birçok deniz canlısını yakından görebileceğiniz alan, deniz yaşamının renkli ve çeşitli yönlerini gözler önüne seriyor.

Merlin Entertainments’ın eğlence serüveni tüm bunlarla da sınırlı kalmıyor. Geçmişten günümüze kadar dünyaca ünlü isimlerle tanışıp, onların gerçekçi balmumu figürleriyle fotoğraf çektirmek isteyenlere Madame Tussads İstanbul mükemmel bir alan yaratıyor. Yıldızlarla dolu bu dünyada kendinizi buluyor ve unutulmaz anılar biriktirebiliyorsunuz.

Tüm bu eğlenceyi kaçırmak istemiyorsanız, online indirim ve kombine bilet fırsatlarını kaçırmayın!

Online biletlerden yararlanmak için:

https://www.legolanddiscoverycentre.com/istanbul/

https://www.madametussauds.com/istanbul/

Merlin Entertainments Hakkında:

Merlin Entertainments, İngiltere, ABD, Batı Avrupa, Çin ve Asya Pasifik’te bulunan tema parkları, şehir merkezlerindeki cazibe noktaları ve LEGOLAND® Resorts gibi çeşitli markalaşmış eğlence destinasyonlarını içeren portföyüyle dünya çapında bir konumda. Merlin, her ziyaretçiye neşe ve bağ kurmayı teşvik eden deneyimler yaratma misyonuna adanmış durumda ve 23 ülkede 140’tan fazla tesiste yılda 62 milyonun üzerinde misafiri ağırlıyor. Dünya çapında tanınmış eğlence markalarını hayata geçirme konusunda uzman olan Merlin, LEGO® Group, Sony Pictures Entertainment, Peppa Pig, DreamWorks ve Ferrari gibi işbirlikleriyle de misafirleri keyifli gezintilere ve eğlendirici öğrenme deneyimlerine daldıkları destinasyonlar yaratıyor.

Daha fazla bilgi için: www.merlinentertainments.biz