Kitap 11.09.2023 16:35 Güncelleme: 11.09.2023 17:01

İLHAMDAN DOĞAN KADER

"Kaderimizi belirleyen, bize en çok ilham veren şeyi açıklığa kavuşturma yeteneğimizdir. Yaşamlarımızı onu inşa etmeye adamayı isteyeceğimiz kadar ilham verici bir şey."
İLHAMDAN DOĞAN KADER

Her birimizin gözlerimizi kapatıp derinlemesine düşününce kendimizi gördüğümüz bir yer vardır. Bazılarımız bunun bir hayal olduğuna inanır ve yalnızca düşlemekle yetinir, bazılarımızsa o hayale ulaşmak için durmaksızın çalışır. Oysaki yalnızca bazılarımızın değil hepimizin hayalleri gerçek olabilir. Yeter ki yüreğimizden gelen hayali bulabilelim.

Dr. John F. Demartini İlhamdan Doğan Kader adlı kitabıyla yaşamımız boyunca gelişimi için çalışabileceğimiz, yüreğimizden gelen hayalimize sahip olmamız için ilham veren vizyonumuzu uyandırmaya yardımcı oluyor.

İlhamdan Doğan Kader’i okuyarak yaşamınızı neye adamak istediğinizi netleştirmeyi, hedeflerinizi güçlü ve etkili bir şekilde başkalarına anlatmayı, sevdiğiniz işi yaparak para kazanmayı öğrenecek ve tatminkâr bir hayat yaşama yolculuğunda sizi güçlendirecek birçok ilkeyi keşfedeceksiniz.