Seyahat - Turizm Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 16.04.2024 14:43

Hyde Bodrum, 1 Mayıs 2024'te açılıyor

Ege Denizi'nin ışıltılı turkuaz sularıyla çevrili Bodrum Yarımadası'nın göz alıcı doğasında yer alan Hyde Bodrum, sadece yetişkinlere özel bir ortamda müzik, DJ'ler, eğlence, dünya mutfakları, sanat atölyeleri ve iyi yaşam deneyimleriyle her şey dahil konaklamaya festival hissi kazandırmaya hazırlanıyor.
Hyde Bodrum, 1 Mayıs 2024'te açılıyor

Yüksek standartlarda eğlence, müzik, sanat ve sosyal aktiviteleri ile festival hissine odaklanan Hyde Bodrum, seçkin yaşam tarzı ve sunacaklarıyla tatil için yeni bir kaçış ve eğlence destinasyonu. Ege Denizi’nin kıyısında yer alan, Usuluk Milli Tabiat Parkı’nın yemyeşil ormanlarıyla çevrili Hyde Bodrum, 1 Mayıs 2024'te kapılarını misafirlerine açıyor. Sadece yetişkinlere özel, ultra her şey dahil lüks ve yaşam tarzı bir tatil deneyimi yaşatmaya hazırlanan Hyde Bodrum, yerli ve yabancı DJ’ler ve güçlü entertainment programlarına ev sahipliği yaparak günün her saati yazın keyfini doyasıya çıkarmaya davet ediyor. 

 

Hyde Bodrum’da sofistike bir inziva arayan gezginler için havuz veya bahçe manzaralı, özel havuzlu, jakuzili olmak üzere 212 oda ve süit seçenekleri mevcut. Arkadaşları veya sevdikleriyle sadece kendine özel bir tatil yaşamak isteyenler için ise üç yatak odalı, özel havuzlu ve mutfağı bulunan dört villa sunuluyor.

 

Beş restoran ve barı, palmiyelerle çevrili yüzme havuzu ve yazın popüler DJ performansları ve partilerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan benzersiz etkinlik alanlarıyla Hyde Bodrum, misafirlerine yüksek kalitede eğlence anlayışı içinde wellness aktiviteleri, sanat atölyeleri ve yeni nesil markalardan oluşan butikleri ile sanat, spor ve iyi yaşamın iç içe geçtiği ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunacak.

 

Hyde Bodrum, yalnızca yetişkinlere özel her şey dahil konseptini beş farklı sıradışı restoran ve barıyla birleştiriyor. Sun & Moon, sabah kahveleri yoga sonrası serinletici içecekleri ve atıştırmalıklarıyla akşam kokteylleri için de ideal bir ortam sunacak. Hyde Beach, yerli ve yabancı DJ'lerin partilerine ev sahipliği yapacak. Asya ve Akdeniz lezzetleriyle birlikte Ege Denizi’nin dalgaları ve tatlı meltemleri arasında enerjinizi yükseltecek kokteyller sunarken gün batımıyla birlikte samimi bir festival atmosferi yaratacak. Greater Palms, misafirlerine gün boyu kendine özgü Hyde Buffet temasıyla kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her damak tadına kucak açan benzersiz lezzetler sunacak. İkonik Paris Bistro’sundan esinlenen, High-end restoran müziğinin yükseldiği La Rebelle, Fransız Riviera’sının lezzetlerini asi bir dokunuşla yorumlarken yemek sonrası parti atmosferine geçiş yaparak DJ performansı eşliğinde gece geç saatlere kadar unutulmaz bir gastronomi ve müzik deneyimi

yaşatacak. Bungalow Pool Bar, imza kokteylleri, eklektik smoothie sunumları ve Akdeniz mutfağı esintili atıştırmalıklarıyla günün her anını keyifle geçireceğiniz eğlenceli bir atmosfer sunacak.

 

Usuluk koyu milli tabiat parkında konumlanan Hyde Bodrum, estetik mimarisi ve “endless sofa” gibi misafirlerin sosyalleşmesi için tasarlanmış imza dokunuşlarının yanısıra, ferah yaşam alanları ve peyzajındaki palmiye ve kaktüslerle davetkar bir ortam yaratıyor. 

 

Hyde serisi içinde yalnızca yetişkinlere özel her şey dahil konaklama deneyimi sunan ilk otel olan Hyde Bodrum, konsepte yeni bir soluk getirerek geleneksel tatil anlayışını ortadan kaldırıyor. Yoga, meditasyon, ses banyoları, çakra seansları ve su terapisi, 24 saat açık Gym ve pilates stüdyosu gibi bütünsel ve sağlıklı yaşam uygulamalarına sınırsız erişim sağlayan sürükleyici bir 360 derece tatil deneyimi sunuyor.