Magazin 23.02.2018 08:30 Güncelleme: 22.02.2018 23:41

Görevimiz Tatil Vizyonda

Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı başrollerini Demet Akbağ ve Zafer Algöz'ün paylaştığı komedi filmi "Görevimiz Tatil"in galası önceki akşam Kanyon cinemaximum'da yapıldı.
Görevimiz Tatil Vizyonda

Kımızı halı geçişiyle başlayan gala gecesine Selçuk Ural, Nevra Serezli, Şevket Çoruh, Lale Manço, Batıkan ve Doğukan Manço, Sermiyan Midyat, Didem Balçın, Timur Acar-Eda Özerkan, Ceyhun Yılmaz, Bülent Serttaş gibi ünlü isimler katıldı.

“En İyi Filmim”

Gösteri öncesi kameraların karşısına geçen film ekibi, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Filmin senarist ve yönetmeni Murat Şeker, “Bu filmde 9 yıldır tatile çıkmayan bir ailenin hikayesini ele aldık. Bugüne kadar yaptığım en iyi film oldu diyebilirim. Bunun iyi olmasında başta Demet Akbağ ve Zafer Algöz başta olmak üzere diğer oyuncu arkadaşların büyük etkisi var. Mutluyuz ve inşallah Türk halkı da bu filmi beğenir ve sahiplenir" dedi.
“Aile Filmi Yaptık”
Filmin başrol oyuncusu oyuncu Demet Akbağ, "Ben her zaman içime sinen, inandığım hikayelerin içinde yer almak isteyen biriyimdir. O yüzden bu hikayeyi ilk okuduğum günden beri 'hadi arkadaşlar yapalım' diyerek içime sinen bir hikayeydi. Çok eski arkadaşım Zafer ile oynamamız benim için ayrıca keyifliydi. Çok güzel bir genç kadromuz var. İnsanlara iyi gelen, insanları gülümseten, salonda mutlu ayrılacakları bir aile filmi yaptık." diye konuştu.

“Düğün Sahibiyiz”

Zafer Algöz, “Bizim için gala bir düğün töreni gibi. Şuanda düğün sahibiyiz. Umarım hoş vakit geçirirsiniz. Herkes çok memnun olur” şeklinde konuştu.
Filiz Ahmet, “Film için Ege şivesi çalıştım. Usta isimlerle aynı karede olmak ayrı bir güzellik. Benim için büyük bir tecrübe oldu” dedi.
Hakan Bilgin ise, "Son dönemde yapılan filmlere baktığımızda seyircinin aslında sadece keyif almak, eğlenmek gibi bir ihtiyacı olduğunu gördük. Bu durumun aynısını da biz bu filmle vadediyoruz." İfadelerini kullandı.

Yorumlar Üzdü

Şarkıcı Bülent Serttaş gala gecesine ailesiyle birlikte katıldı. “Korumalarımla birlikte geldim” diyerek çocuklarını gösteren Bülent Serttaş, “İş nedeniyle çok görüşemiyoruz. Çocuklarımdan ‘Baba akşam evde misin?’ cümlesini duymak beni çok üzüyor” dedi. Müzik konusunda kızının yetenekli olduğunu belirten Serttaş, “Elimden geldiği kadar eğitimin en iyisini vereceğim ama seçim onların. Tercihlerini karışmıyorum” dedi. Serttaş, daha önce katıldığı tenis turnuvasından paylaştığı fotoğrafın çok konuşulmasıyla ilgili “Bülent Serttaş bu turnuvayı izleyecek ne yaptı denmesi çok zoruma gitti. Bi tenis maçı için Katar’a gittim. İnat olsun diye yapmadım. Seviyorum izlemeyi. Bunda ne var” şeklinde konuştu.

Dost Desteği

Daha önce Demet Akbağ ile birçok projede yer alan Sermiyan Midyat, yakın dostunu gala gecesinde yalnız bırakmadı. Filmi daha önce izleme şansı olmadığınıç belirten Midyat, “Bir yerde Demet Akbağ varsa zaten olmuştur” diyerek arkadaşına övgüler yağdırdı.
Seba İnşaat'ın patronu Engin Keçeli ve eşi Selen Keçeli Görevimiz Tatil filminde rol alan oğulları Ali Keçeli'nin filmini kızları Lara Keçeli oğluyla birlikte izledi.Galaya Ali Keçeli'nin amcası Nedim Keçeli eşi Gamze Karaman ile geldi, ayrıca Selim-Eda Kosif'te filmi izlemeye gelenler arasındaydı.
Yapımcılığını Şeker'in yanı sıra Cemal Okan'ın gerçekleştirdiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Deniz Altan, Ali Keçeli, Sarp Akkaya, Enis Arıkan, Sinan Çalışkanoğlu yer alıyor.