Kültür Sanat Kaynak: Rahime SEZGİN 24.07.2024 11:39

"Gölgede 39 Derece" için Çekimlere Başladığını Duyurdu

Prime Video, Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın Paylaştığı Yeni Yerli Yapım Film "Gölgede 39 Derece" için Çekimlere Başladığını Duyurdu

Yerli yapım içeriklere yatırımlarını arttırmaya devam eden Prime Video; başarılı oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç’ın başrolünde yer alacağı yeni yerli yapım filmi Gölgede 39 Derece’nin çekimlerine başladığını duyurdu. Yönetmenliğini Tunç Şahin, senaryosunu Uygar Şirin’in ve yapımını Bir Film’in üstlendiği, İstanbul ve İzmir gibi birbirinden farklı iki karaktere sahip Kumru ve Fatih’in hayatlarının hiç beklemedikleri şekilde değişimini anlatan romantik komedi türündeki film, üyelerine özel olarak sadece Prime Video’da yayınlanacak. 

2023 yılında Rüyanda Görürsün ve Bihter filmlerini, 2024 yılında ise ilk yerli Original dizisi Düğüm’ü yayınlayarak büyük beğeni toplayan Prime Video; yeni yapımlar Arda Turan: Yüzleşme, Mavi Mağara ve Gölgede 39 Derece ile geniş içerik kataloğuna Türk Original yapımlarını eklemeyi sürdürüyor.

Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL'ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.