Spor Kaynak: AA 14.07.2024 11:18

Fenerbahçe hazırlık maçını farklı kazandı

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde son hazırlık maçında Fransa temsilcisi Strasbourg'u 4-0 yendi.
Fenerbahçe hazırlık maçını farklı kazandı

Merkur Arena'da oynanan karşılaşmada teknik direktör Jose Mourinho sahaya Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Fred, Bartuğ Elmaz, Ryan Kent, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Edin Dzeko ilk 11'iyle çıktı.

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat, Osman Ertuğrul Çetin, Rodrigo Becao, Luan Peres, Emir Ortakaya, Yusuf Akçiçek, Yiğit Efe Demir, Levent Mercan, Rade Krunic, Miguel Crespo, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Cengiz Ünder, Emre Mor ve Umut Nayir ise yedek soyundu.

Strasbourg ise Dreyer, Emegha, Mwanga, Diarra, Sylla, Senaya, Doukoure, Ouotro, Ferro, Sebas ve Sobol ilk 11'ini tercih etti.

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Mourinho, ikinci yarıya 2 değişiklikle başladı. Dusan Tadic ve Çağlar Söyüncü oyundan alınırken, Rodrigo Becao ile Cengiz Ünder oyuna dahil oldu. 61. dakikada Dominik Livakovic-İrfan Can Eğribayat, Bartuğ Elmaz-Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski-Rade Krunic ve Bright Osayi-Samuel-Yiğit Efe Demir değişiklikleri yapıldı.

Portekizli çalıştırıcı, 72. dakikada Edin Dzeko'nun yerine Umut Nayir'i, Fred'in yerine ise Miha Zajc'ı sahaya sürdü.

Fenerbahçe'de son değişiklikler 78. dakikada yapıldı. Ryan Kent yerini Emre Mor'a, Jayden Oosterwolde ise Emir Ortakaya'ya bıraktı. Alexander Djiku da Yusuf Akçiçek ile yer değişti.