Eskişehir Kaynak: Hibya Haber Ajansı 30.01.2024 16:00 Güncelleme: 30.01.2024 16:27

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, İstanbul'da sahne aldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, yeni sezon oyunlarını İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun Mecidiyeköy Büyük Sahnesi'nde gerçekleştirildi.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, İstanbul'da sahne aldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunları İstanbul’da izleyicisi ile buluştu. Eskişehir’de yeni sezon oyunları olarak sahnelenmeye devam eden Murat Atak’ın yönettiği, Mehmet Baydur’un sevilen oyunu “Düdüklüde Kıymalı Bamya” ve Sermet Çağan’ın yazdığı, Murat Karasu’nun yönettiği “Ayak Bacak Fabrikası” adlı oyunlar Mecidiyeköy Büyük Sahnede gerçekleştirildi.

Tamamı kapalı gişe oynanan ve yaklaşık 2500 kişinin izlediği altı temsil, ayakta alkışlanarak sona erdi ve izleyenler Eskişehir’in İstanbul’a gelen tüm oyunlarının başarı ve kalitesini dile getirerek övgülerini ve tebriklerini iletti.

Tiyatro başta olmak üzere, sinema, televizyon ve medya dünyasından birçok sanatçının davetli olduğu oyunlarda usta oyuncu Zihni Göktay, duayen gazeteciler Oktay Ekşi, Pınar Türenç, yazar Yazgülü Aldoğan, sanatçı Bedri Baykam  ile İstanbul Devlet Tiyatrosunun bir çok usta ismi Eskişehir ekibinin oyunlarını izleyerek tebriklerini ilettiler.

Eskişehir Şehir Tiyatroları, Şubat ayı ortasında İstanbul Şehir Tiyatrolarının konuğu olarak “Ayak Bacak Fabrikası” adlı oyununu bir kez daha İstanbul seyircisi ile buluşturacak.