Güncel - Yaşam Kaynak: Hibya Haber Ajansı 05.09.2024 13:00 Güncelleme: 05.09.2024 15:20

Boyner Dynamic Fest'in bu sene de nabzı yüksek

Boyner, ilk yılında büyük beğeni toplayan ve enerji dolu etkinlikleriyle hafızalara kazınan Boyner Dynamic Fest'in ikincisi için geri sayıma başladı. 28-29 Eylül'de Bonus Parkorman'da gerçekleşecek festival, dinamik içerikleriyle yine nabzı yüksek tutmaya hazırlanıyor. İki gün boyunca farklı spor etkinlikleri, ilham veren söyleşiler, eğlenceli atölyeler ve teknolojik deneyimler festival ziyaretçilerini bekliyor.
Boyner Dynamic Fest'in bu sene de nabzı yüksek

Yaşamdan aldığı ilhamla dinamizm ve deneyimi ön plana çıkartan projeler geliştiren Boyner, bu yıl ikincisini düzenlediği Boyner Dynamic Fest ile yılın en dinamik festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanbulluları hareket, eğlence ve yaratıcılıkla buluşturacak festival; 28-29 Eylül’de şehrin merkezinde ve doğanın kalbi Bonus Parkorman’da, 10 binin üzerinde katılımcıyı ağırlamaya hazırlanıyor.

Yine dopdolu bir hafta sonu vadeden Boyner Dynamic Fest’te adrenalin tutkunları ve aktif yaşama adım atmak isteyen herkes için farklı spor aktiviteleri ve içerikler bulunuyor. Farklı sahnelerde heyecanlı turnuvalardan sporcuların ilham veren hikayelerine, yaratıcı atölyelerden eğlenceli oyunlara ve çocuk alanlarına kadar bedene ve zihne iyi gelen deneyimler ziyaretçilerle buluşuyor.

Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan: “Boyner Dynamic Fest ile aktif yaşam ruhunu daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyoruz”

Dinamizmi Boyner çatısı altında bir kültür olarak yaşattıklarını belirten Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan; “Yaşamın enerjisini destekleyen hikayeler yazarak bu hikayelerin gerçeğe dönüşeceği deneyim alanları yaratmak bizim ana amacımız. Performans odaklı spor ürünlerini bir araya getiren Boyner Dynamic mağazacılık konseptimiz, sporu hayatının merkezine alanların uğrak noktası haline geldi. Öyle ki bu yıl, "Bambaşka Bir Enerji, Bambaşka Bir Deneyim" mottosuyla sporu küçük yaşlardan itibaren yaşamlarının bir parçası haline getiren çocuklar ve gençlerle buluşmak amacıyla Boyner Dynamic Teen mağaza konseptimizi İstinyePark İstanbul’da hayata geçirdik. Bu adımımızla Boyner deneyimini bir alışveriş destinasyonu olmanın ötesine taşıyor ve aynı zamanda gençlerin aktif yaşamla bağını güçlendirmek istiyoruz. Geçtiğimiz yıl aynı içgörüyle aktif yaşam ruhunu daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefleyerek Boyner Dynamic Fest’in ilkini hayata geçirdik. Gördüğümüz büyük ilgi, aktif yaşama olan çağrımızın toplumsal karşılığını net bir şekilde ortaya koydu. İlk yılımızda aldığımız olumlu geri bildirimler üzerine Boyner Dynamic Fest’i bu yıl yine büyük bir heyecanla hayata geçiriyoruz. Şehre bambaşka bir enerji ve hareket getirecek, yılın en dinamik festivali Boyner Dynamic Fest ile doğanın kalbinde, enerjisi yüksek bir festivalle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacağız. Bu süreçte, yanımızda olan iş ortaklarımıza, bize inanan dinamik destekçilerimize heyecanımıza ve çabamıza ortak oldukları teşekkür ederim” dedi.

İyi yaşamın dinamiklerinden birinin spor ve hareket olduğuna dikkat çeken Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu: “Dünya Sağlık Örgütü’nün raporuna göre hareketsizlik oranı 2010-2022 yılları arasında yüzde 5 yükseldi. Mevcut eğilim devam ederse, 2030 yılına kadar bu oranın yüzde 35 seviyesine çıkması bekleniyor. Tam da bu noktada daha aktif bir yaşam kritik önem taşıyor. Hareketli yaşamdan ilham alarak gerçekleştirdiğimiz Boyner Dynamic Fest ile hem bedene hem de ruha iyi gelen kapsamlı bir deneyim sunuyor, herkesi aktif yaşama davet ediyoruz. İlk senesinde 7 bin 500 kişiyi ağırladığımız festivalimizde bu sene 10 binin üzerinde bir katılım hedefliyoruz. Her yaş grubundan katılımcıya unutulmaz anlar yaşatmayı amaçladığımız Boyner Dynamic Fest; enerjik aktiviteler ve eğlenceli programıyla dolu dolu geçecek, katılımcılara hem fiziksel hem de zihnen yenilenme fırsatı sunacak. Sınırları zorlayacak spor aktiviteleri, yaratıcı atölyeler, gün boyu süren etkinlikler Boyner Dynamic Fest sahnelerinde katılımcıları bekliyor. Olimpiyat sporcularımızdan Fenerbahçeli Milli Yüzücü Kuzey Tunçelli, Milli Eskrim sporcusu Nisanur Erbil ve genç yüzücü Aysu Türkoğlu da ilham verici hikayeleriyle festivalde olacak” dedi. Koçoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Attığımız her adımın dünyaya iyi gelmesini amaçlıyoruz. Bu nedenle çevre bilincimizi sürdürüyor ve ‘atıksız festival’ vaadimizi bu yıl da kararlılıkla yerine getirme hedefimizi koruyoruz. Ana destekçimiz Hopi ile beraber adidas, ASICS, edding, Joma, Kappa, KIKO Milano, LEVI’S, MACFit, MediaMarkt, MEDICANA, PUMA, Skechers, Tırtıl Kids, Under Armour ve VANEDA da içerikleriyle festivale büyük bir renk katacak. Tüm aktif yaşam severleri, aileleri ve patili dostlarımızı Boyner Dynamic Fest’e bekliyoruz” dedi.

Bu Festivalde Hareket Çok, Durmak Yok

Tamamen yüksek enerji, hareket ve yaratıcılık üzerine tasarlanan festivalin her iki günü de koşu ile başlıyor.  Doğanın kalbinde 1700 km’lik bir parkurda gerçekleşecek koşular katılımcıların hem bedenlerini hem de ruhlarını canlandırarak gün boyunca devam edecek spor etkinliklerine zemin hazırlayacak.

Festivalin ana sahnesi olan Dinamik Sahne'de cycling, jumping fitness, bootcamp antrenmanları ve dans gösterileri enerjiyi gün boyu yüksek tutacak. Olimpiyat sporcularından Fenerbahçeli Milli Yüzücü Kuzey Tunçelli, Milli Eskrim sporcusu Nisanur Erbil’in yanı sıra genç yüzücü Aysu Türkoğlu gibi isimler de ilham veren söyleşileriyle Dinamik Sahne’de festival ziyaretçileriyle buluşacak.

Beden ve zihin birlikteliğine odaklanan katılımcılar ise Dönüşüm Sahnesi'nde yoga, pilates, zumba ve step gibi sporları deneyimleyecek. Bu sahnede yer alan hamak yogası ve bungee work-out gibi yenilikçi deneyimler ise festivalin ruhunu yansıtacak.

Boyner Dynamic Fest’te sportif yönlerinin yanı sıra yaratıcılıklarını ön plana çıkarmak isteyenler için Colorful Zone ve Creative Zone adlı özel atölye alanları da yer alacak. Bu alanlarda porselen kupa tasarımında mandala desenli çanta yapımına, terracota saksı atölyelerinden tişört boyamaya ve latte art show’a uzanan birçok farklı atölye yer alacak. Festivallerin vazgeçilmezi makyaj ve renkli saç örgüsü uygulaması da festivale ayrı bir enerji katacak.

Rekabetin yükseleceği dinamik etkinlikler de sunan festivalde, takımını kuran katılımcılar festival süresince düzenlenecek basketbol turnuvasında kazanan takım olmak için mücadele edecek. Her iki günün sonunda şampiyon olan takımlar, sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Social Hub’da dev futbol dart oyunları, hedefe şut atma yarışları, langırt ve masa tenisi turnuvaları, kay kay performansları, VR teknolojili deneyim alanları merak ve adrenalin duygusunu pekiştirecek.

Çocukların ve Gençlerin Buluşma Noktası

Çocuklar için hazırlanan Happy Kidsland alanında yaratıcı atölyeler, drama ve yoga etkinlikleriyle küçük katılımcıların bedensel ve zihinsel gelişimi desteklenecek. Dynamic Teen Hub’da ise neon atölyeleri, robotik ve tişört boyama gibi eğlenceli aktiviteler gençleri bir araya getirecek.

Festivale Katılmanın Adımları

Açık havada, doğanın merkezinde hareket ve enerji dolu iki gün geçirmek isteyenler, Boyner mağazalarından veya Boyner Online’dan alışveriş yaparak festivale giriş için çift kişilik davetiye kazanacak. Alışveriş sonrası elde ettikleri DAVET KODU ile IOS ve Google Play’den Boyner Dynamic Fest uygulamasını indirenler, aldıkları kodu uygulamadaki ‘Davet Kodu’ alanına yazarak uygulamaya üye olacak. Üye olduktan sonra uygulamadaki Giriş Kodu alanında yer alan QR kod ile festivale giriş yapabilecekler.

Boyner Dynamic Fest ile ilgili detaylı bilgiye boyner.com.tr/content/dynamic- üzerinden, festival programına ise Boyner Dynamic Fest uygulamasından ulaşılabilecek. Etkinlik ve turnuvalara katılım da yine Boyner Dynamic Fest uygulaması üzerinden gerçekleşecek.