Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Sisli
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Gündem TSK'dan Erzincan Orduevi'ndeki kedi işkencesi hakkında açıklama

TSK'dan Erzincan Orduevi'ndeki kedi işkencesi hakkında açıklama

TSK'dan yapılan açıklamada, "Erzincan Orduevi'nde meydana gelen olayla ilgili inceleme başlatılmıştır." denildi.

Genelkurmay Başkanlığınca, Erzincan'da, bir askerin orduevi nizamiyesinde yakaladığı kediye işkence etmesine ilişkin inceleme başlatıldı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 3 Aralık 2017'de  Erzincan Orduevi’nde meydana gelen ve sosyal medyada yer alan olayla ilgili  inceleme başlatıldığı kaydedildi.

Erzincan kent merkezindeki bir subay orduevinde, sivil giyimli bir  kişinin, yakaladığı kediye yumruk ve tekme atarak işkence yaptığını gören  vatandaşlar durumu adli makamlara bildirmiş, Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca  hakkında soruşturma açılan er T.H. askeri inzibatlar tarafından yakalanmıştı.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Muhabere Alayında zorunlu  askerliğini yapmakta olan muhabere er T.H'nin terhisine 3 gün kaldığı ve hafta  sonu izninden 221 promil alkollü olarak döndüğünün anlaşıldığını açıklamıştı.

Olayla ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığı tarafından da soruşturma  başlatılmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *