Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Hafif yağmur
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
Sahur vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Genel Sosyal Medyada Fenomen Oldu! Ferdi Tayfur Şarkılarıyla Geldi, Ödülle Döndü!

Sosyal Medyada Fenomen Oldu! Ferdi Tayfur Şarkılarıyla Geldi, Ödülle Döndü!

Mersin Akdeniz Belediyesi'nde temizlik personeli olarak görev yapan ve çöp toplarken söylediği Ferdi Tayfur şarkılarıyla sosyal medyada büyük ilgi gören Mehmet Uğraş, bir maaş ikramiye ile ödüllendirildi.
Genel
MUHABİR: Lerzan Özder

Mersin Akdeniz Belediyesi'nde temizlik personeli olarak görev yapan ve çöp toplarken söylediği Ferdi Tayfur şarkılarıyla sosyal medyada büyük ilgi gören Mehmet Uğraş, bir maaş ikramiye ile ödüllendirildi.

Mersin'in Akdeniz ilçesinde temizlik işçisi olarak görev yapan Mehmet Uğraş, işini sevgiyle yapması ve sosyal medyada paylaştığı samimi görüntüleriyle kısa sürede büyük bir beğeni kazandı. Sosyal medyada 'Ferdici Mehmet' olarak tanınan Uğraş, çöp toplarken söylediği Ferdi Tayfur şarkısıyla binlerce beğeni aldı. Samimi tavırları ve işine olan bağlılığıyla vatandaşların gönlünü kazanan Uğraş, Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener tarafından ödüllendirildi.

Hizmet Aşkı Takdir Edildi

Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, Mehmet Uğraş’ı makamında ağırlayarak görevini özveriyle yerine getirdiği için teşekkür etti. Şener, “Halkla iç içe olan çalışanlarımızın motivasyonu bizim için çok önemli. Mehmet kardeşimiz, işini sevgiyle yaparak vatandaşlarımızın gönlünde taht kurdu. Bu nedenle kendisini bir maaş ikramiye ile ödüllendirme kararı aldık” dedi.

İş Güvenliği Uyarısı

Ödül töreninde iş güvenliğinin de önemine değinen Şener, “Görevini en iyi şekilde yapan her çalışanımızı desteklemeye devam edeceğiz. Ancak çalışma sırasında iş güvenliği kurallarına da mutlaka uyulmalı. Mehmet kardeşimiz artık şarkılarını aracın arkasında değil, güvenli bir şekilde aracın içinde söyleyecek” ifadelerini kullandı.

Mehmet Uğraş'tan Teşekkür

Ödülden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Uğraş, “İşimden büyük gurur duyuyorum ve vatandaşlara hizmet etmek benim için bir onur. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Belediye yönetimi, çalışanlarının moral ve motivasyonunu artıracak bu tür teşvikleri sürdüreceklerini belirterek, halkla iç içe çalışan personelin emeğinin her zaman takdir edileceğini vurguladı.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır?
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *