Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
İftar vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
İftar vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Genel Muş’ta Kardan Kapanan Yolda Hamile Kadın Sağlık Ekipleri Tarafından Hastaneye Ulaştırıldı

Muş’ta Kardan Kapanan Yolda Hamile Kadın Sağlık Ekipleri Tarafından Hastaneye Ulaştırıldı

Muş’un Varto ilçesinde yolu kardan kapanan köyde doğum yapmak üzere olan hamile kadın, 6 saatlik yoğun bir çalışmanın ardından hastaneye ulaştırıldı. Felda Atmaca'nın sağlık durumu iyi.
Genel

Muş’un Varto ilçesinde yolu kardan kapanan köyde doğum yapmak üzere olan hamile kadın, 6 saatlik yoğun bir çalışmanın ardından hastaneye ulaştırıldı. Felda Atmaca'nın sağlık durumu iyi.

Muş’un Varto ilçesinin Karaköy köyünde yaşayan Felda Atmaca, doğumunun yaklaşması nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne başvuruda bulundu. Ancak, köydeki yolun kar nedeniyle kapanması sağlık ekiplerinin ulaşımını engelledi. Hemen harekete geçen yetkililer, durumu çözebilmek için çeşitli önlemler almaya başladı.

Sağlık Ekiplerine Yardım İçin Karla Mücadele Ekipleri Devreye Girdi

Yolun açılmasını sağlayabilmek için İl Özel İdaresi ve karla mücadele ekipleri devreye girdi. 6 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda, karla kaplanan yol açılarak sağlık ekiplerinin köye ulaşması sağlandı. Ekiplerin başarılı müdahalesiyle, Felda Atmaca’nın sağlık durumu kontrol altına alındı.

Evde İlk Müdahale Sonrası Varto Devlet Hastanesine Sevk

Evde ilk müdahalesi yapılan Felda Atmaca, ambulansla Varto Devlet Hastanesine sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, hamile kadının durumu stabil kaldı ve sağlık ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde bir tehlike yaşanmadı.
Yolu kardan kapanan köydeki başarılı kurtarma operasyonu, sağlık ekiplerinin hızlı ve özverili çalışmasının bir sonucu olarak kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *