Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Genel Bir belediye daha 29 Ekim kutlamalarını iptal etti: 'Emellerine asla ulaşamayacak'

Bir belediye daha 29 Ekim kutlamalarını iptal etti: 'Emellerine asla ulaşamayacak'

Ankara ve İzmir'den sonra Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını iptal etti.
Genel

Ankara ve İzmir'den sonra Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını iptal etti.

KAYNAK: DHA

Ankara ve İzmir'de terör saldırısı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptal edilmesinin ardından bir belediye daha 29 Ekim kutlamalarını iptal etme kararı aldı.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısı nedeniyle iptal edildiğini açıkladı. 

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Kahramankazan tesislerine düzenlenen terör saldırısı nedeniyle, Tokat Belediyesi olarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü için önceden planladığımız yürüyüş, konser ve etkinliklerimiz iptal edilmiştir. Milli birlik ve bütünlüğümüze gölge düşürmek isteyenler dün olduğu gibi bundan sonra da emellerine asla ulaşamayacaktır. Hain terör saldırısında şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *