
Canlı Yayında Şoke Eden İtiraf: “Babam Tarafından Tacize Uğradım!”
Ayşegül’ün annesi ve babası, gözyaşları içinde kızlarını ararken, Müge Anlı canlı yayında genç kıza ulaşıldığını duyurdu. Ayşegül’ün Trabzon’da olduğu, yanında da Özcan isimli 19 yaşında bir gencin bulunduğu belirtildi. Ancak asıl şok edici gelişme, Ayşegül’ün telefon bağlantısı sırasında yaptığı açıklamalarla ortaya çıktı.
Canlı yayında sesli bağlantı kuran Ayşegül, “Evden kendi isteğimle kaçtım. Çünkü babam bana yıllardır tacizde bulunuyordu,” diyerek milyonların yüreğini dağladı. Bu açıklama sonrası stüdyoda adeta buz gibi bir hava esti. Ayşegül, “Annem her şeyi biliyordu. O yüzden bir süre babamdan ayrıldılar ama sonra tekrar barıştılar. Bu yüzden dayanamadım ve kaçtım,” ifadelerini kullandı.

“Ablama da Aynısını Yaptı”
Ayşegül, açıklamalarında daha da ileri giderek babasının yalnızca kendisine değil, ablasına da benzer şekilde tacizde bulunduğunu iddia etti. Kız çocuğu, “Şikayetçi olmadım çünkü üzerimde daha fazla baskı olur diye korktum,” diyerek yaşadığı travmayı dile getirdi.

Baba Canlı Yayında Fenalaştı, Anne Şokta!
Ayşegül’ün canlı yayındaki sözlerinin ardından baba Birol Selik, stüdyoda fenalaşarak yere yığıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan babanın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Anne Melek Selik ise “Benim çocuğum ne söylüyor, anlayamıyorum. Eğer böyle bir şey olsaydı, onların yanında olmazdım,” diyerek büyük şaşkınlık yaşadı.