Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Ekonomi İki firma daha konkordato istedi!

İki firma daha konkordato istedi!

Önemli firmalara lojistik desteği veren Günaydın Group ile Türkiye'nin en ünlü restoranlarından Kaşıbeyaz da konkordato istedi. Konkordato talep eden firmaların sayısı giderek artıyor.

Ekonomik gelişmelerin ardından başlayan konkordato zincirine iki firma daha eklendi. Bakırköy Ticaret Mahkemesi'ne başvuran Kaşıbeyaz'ın yanısıra Günaydın Group da konkordato talep etti.

Lojistik sektöründe hizmet veren Günaydın Group, konkordato ilan etti. Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, " Firma olarak 50 yılı aşan bir geçmişimiz var. Bugüne dek birçok krize göğüs gerdik ve bunlardan da başarıyla çıktık. Günaydın Group, gerek müşterisiyle gerek çalışanlarıyla bu krizi de aşabilecek güçtedir" dedi.

Bankaların bazı kredilerini geri çağırması ile zor duruma düştüğü ifade edilen şirket, İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nden konkordato kararı aldı.

Coca Cola, Vestel gibi dev firmalara lojistik hizmeti sağlayan şirketin 7 bölgede 2 bin 200 çalışanı ve 13 bin müşterisi bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *