Siyaset - Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Alçak saldırılar bizi durduramaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı sonrasında konuştu.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

"Terörsüz Türkiye hedefimizdir"

TUSAŞ'taki terör saldırısında 5 vatan evladımızın şehit edildikleri haberini aldık. Saldırı zamanlaması ve seçilen hedefin tesadüf olmadığı açıktır. Bu kalleş terör eyleminin ülkemiz iç siyasetinde farklı iklime tekabül etmesi ayrıca manidardır.

Bölücü örgütün kimlerin maşası olduğu son saldırıyla bir kez daha kendini göstermiştir. Kandan beslenen terör baronlarının bölgemizde kendine yeni efendiler aradıkları anlaşılıyor. Türkiye olarak bu alçak saldırıyla verilmek istenen mesajları buruşturup çöpe attık. Bizim terörden ve patronlarından alacağımız mesaj olamaz.

Bu terör eylemi paniği, çaresizliğin emaresidir. 470'in üzerinde nokta hedef alındı. Aralarında sorumlu düzeyde canilerin de bulunduğu toplam 213 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

TSK'mız ve MİT'imiz şehitlerimizin kanını yerde bırakmadı. Terör örgütlerini kumanda ederek ülkemizin gündemini belirleme peşinde koşanları da aynı şekilde hüsrana uğratacağız. Türkiye'ye hainlik eden, ihanet edenlerin akıbetleri berbat olacaktır.

"FETÖ elebaşının haysiyetsiz ölümü herkese ibret olmalı"

FETÖ elebaşının haysiyetsiz ölümü herkese ibret olmalıdır. Bu millete hainlik edenler ne bu dünyada ne de ebedi alemde iflah olmayacak, her zaman lanetle anılacaklardır.

Siyasi partilerimizin teröre karşı tek ses olmasını da takdirle karşıladık. Faili açık ortada olan terör eylemini dahi kınamayanları ise milletimize havale ediyorum.