Magazin

Canlı yayında herkesi korkuttu! İşte hastalığı

Deneyimli bir haber sunucusu olan Cem Öğretir’in canlı yayında yaşadığı burnunun kanaması sonrası herkes aynı soruyu soruyor; Cem Öğretir’in hastalığı ne?

Abone Ol

Esra Erol’un canlı yayınına katılan Cem Öğretir herkesi korkuttu. Bir anda burnu kanamaya başlayan Cem Öğretir’in sağlık durumuyla ilgili merakları gideren açıklama eşi Seda Öğretir’den geldi.

CEM ÖĞRETİR’İN EŞİ SEDA ÖĞRETİR’DEN AÇIKLAMA

Cem Öğretir'in spiker eşi Seda Öğretir'den ilk açıklama geldi. “Cem iyi… Sabaha kadar hastanedeydik. Eve geldik. Beyin kanamasından şüphelenildi. Ama çok şükür beyin tomografisi temiz çıktı ve doktorlar o ihtimali eledi. İki alternatif üzerinde duruyorlar şimdi, ya burun damarlarıyla ilgili bir hassasiyet ya da ani bir tansiyon yükselmesine bağlı atak… Gece boyunca inatçı burun kanaması hiç durmadı. Çok büyük bir tampon kullanıldı. Sabah kanaması durmuştu, tansiyonu çok iyiydi. Sonuçlar takip edilecek ve tansiyonla ilgili bir sorun tespit edilirse bundan sonrası için bir kardiyologla yola devam edip gerek görülürse tansiyon ilacı kullanacak. 25 yıldır Cem’i tanıyorum ilk kez burnunun kanadığını görüyorum. Zaten Cem de canlı yayında burnunun aktığını sanmış. Merak eden herkese çok teşekkür ederim…”

CEM ÖĞRETİR KİMDİR?

Cem Öğretir, Türk televizyonunun tanınan haber sunucularından biridir. Özellikle ATV Ana Haber'deki sunuculuk kariyeri ile büyük bir izleyici kitlesine hitap etmektedir. Televizyon kariyerine başlamadan önce çeşitli medya kuruluşlarında yer almış ve deneyim kazanmıştır. Türkiye'nin önemli olaylarını tarafsız ve güvenilir bir şekilde sunma konusundaki başarısı, onu haber dünyasında önemli bir yere taşımıştır.

Öğretir, 8 Temmuz 1973 tarihinde doğmuştur ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezundur. Mesleki hayatında, diksiyonu ve sakin sunum tarzıyla dikkat çeken isimlerden biridir.

Öğretir'in başarısındaki bir diğer önemli nokta ise medya dünyasındaki yetkinliği ve toplumsal konulara olan duyarlılığıdır. Canlı yayınlardaki profesyonelliği ve haber sunumundaki soğukkanlılığı, izleyiciler tarafından takdir edilmektedir.