Vakıf Katılım web

HARİKAYDINIZ BİZİM ÇOCUKLAR

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
"Sevgili Türk Milli Takımı'nda gururla formasını terleten genç futbolcu arkadaşlarım; turnuvaya başladığınız ilk günden beri siz sahada, bizlerse sizleri izlerken heyecandan yerimizde duramadık.

Bizler size çok inandık, çok güvendik. Ve sizlerin son ana kadar savaşmayı, kazanmak için koşmayı bırakmadığınızı görmek biz Türk halkına çok büyük gurur yaşattı. Evet bu şampiyonanın galibi, birincisi olabilirdiniz. Ama siz 85 milyonun gönlünü bir kere daha kazandınız. 

Taraf olmak yerine bir olmanın gücünü bize gösterdiniz. Şayet Montella da bizler gibi matematiksel tahmini doğru yapabilseydi ve değişikliklerini 10 dakika erkene almış olabilseydi şu an hep birlikte ayrı bir heyecana hazırlanıyor olabilirdik. Tabi ki taraflarımızı da unutmamamız gerektiğini düşüyorum; Sevgili Mert sen gerçekten harika bir detaysın, şans her zaman senin yanında olsun. 

Eğer dün kadroya daha erken dahil olsalar karşılaşmanın kaderini değiştirebilecek diğer iki isim Cenk ile Semih… Sevgili Cenk kimsenin seni yıldıramayacağını 85 milyona gösterdin ya, taraf olarak içimin yağları eridi vallahi emeklerine sağlık umarım her şey gönlünce olur. Ve sevgili Semih bu genç yaşına rağmen bu kadar sallantılı bir ortamda dimdik durabildiğin için seni tebrik ediyorum, yaşın çok genç umarım başarılarla dolu nice tarihlere imza atarsın.

Taraflarımızı bir kenara bıraktığımız noktada ise hepinizle ayrı ayrı gurur duyduk. Keşke tercihler ve zamanlamalar daha farklı olabilseydi ama bizler sizlerden razıyız, sizlerde ülkemiz adına döktüğünüz terleri bizlere helal edin.”