Vakıf Katılım web

BURÇ YORUMLARI

Dilek AYGEN 21 Tem 2024

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya özgürlük ve sosyalleşme isteğimiz fazla olarak başlıyoruz. Ve şanslı bir giriş yapacağız. Bireyselliğimizi, farklılığımızı ortaya koymak isteyeceğiz. Arkadaşlarımıza, sosyal hayatımıza, toplumsal olaylara, işten kazançlarımıza önem vereceğiz. Hafta ortası duygusallığımız artacak. Sezgilerimiz, fedakarlıklarımız, empatimiz, hayal ve ilham gücümüz fazla olacak. Hafta sonu yaşam enerjimiz artacak. Daha canlı ve girişken olacağız. İsteklerimizi cesurca yapacağız. 22 Temmuz günü Güneş Aslan burcuna geçiyor. Kral ve kraliçe olma zamanındayız. Eğlence, tatil ve rahatlama dönemine giriyoruz. Kalbimizin ateşiyle her gün kendimizi güncellemeliyiz. Yaşam enerjimiz he zamankinden fazla olacak. Bir ay boyunca aşk, eğlence, çocuklar, yaratıcılık, beğenilme isteği, sahnede olmak, merkezde olmak önceliğimiz olacak. Işığımızı parlatacağız. 26 Temmuz günü iletişim gezegeni kendi tahtına Başak burcuna geçiyor. Daha analitik düşüneceğiz. İletişimsel alanlarda başarılı olacağız. Kendimizi rahat ifade edeceğiz. Aklımız iyi çalışacak. En küçük ayrıntıyı dahi atlamayacağız. Sistemli, metodik düşüneceğiz. Sorunlara pratik çözümler bulacağız. Bilgimizi pratiğe döküp faydaya dönüştüreceğiz. Eleştirel yönümüz fazla olabilir. Çünkü her şeyin mükemmel olmasını isteyeceğiz.


Sevgili Koçlar; Güneş Aslan yaşam enerjinizi artıracak. Aşk, eğlence, tatil ve yaratıcı işlerinizle parlayacaksınız. Merkür Başak, aklınızı iş ve sağlığınıza çevirecek. Yeni verim alacağınız işler yapabilirsiniz.


Sevgili Boğalar; Güneş Aslan odağınızı ailenize, evinize çevirecek. Aile içinde parlayacaksınız. Merkür Başak, aklınızı aşk ve eğlenceye çevirecek. Çocuklarınızla, hobilerinizle ilgileneceksiniz.


Sevgili İkizler; Güneş Aslan odağınızı kardeşlerinize, yakın akraba ve arkadaşlarınıza çevirecek. Düşüncelerinizle parlayacaksınız. Merkür Başak, aklınızı evinize, ailenize, babanıza çevirecek.


Sevgili Yengeçler; Güneş Aslan odağınızı paraya, kazançlarınıza, kendi değerinize çevirecek. Öz değerinizle parlayacaksınız. Merkür Başak, aklınızı fikrinizi yakınlarınıza ve kısa vadeli projelerinize çevirecek.


Sevgili Aslanlar; Sahne sizin bir ay boyunca parlayacaksınız. Kral ve kraliçeliğinizin tadını çıkartın. Merkür Başak, aklınızı fikrinizi paraya çevirecek.


Sevgili Başaklar; Güneş Aslan odağınızı dinlenmeye, ruhsal konulara, eşinizin iş ve sağlık konularına çevirecek. Burcunuzun yöneticisi Merkür aklınızı fikrinizi kendinize yönlendirecek. Zekanızla parlayacaksınız.


Sevgili Teraziler; Güneş Aslan odağınızı arkadaşlarınızla eğlenmelere, davetlere, işten kazançlarınıza, annenizin parasına çevirecek. Merkür Başak, aklınızı fikrinizi dinlenmeye çevirecek. Yalnız kalmak sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Akrepler; Güneş Aslan odağınızı kariyerinize, medeni halinize, annenize, eşinizin ailesine çevirecek. Toplum önünde parlayacaksınız. Merkür Başak, aklınızı arkadaşlarınıza ve sosyal hayatınıza çevirecek.


Sevgili Yaylar; Güneş Aslan odağınızı uzaklara, yabancılara, inançlara, seyahatlere, medya ve yayımcılık alanına çevirecek. Merkür Başak, aklınızı kariyerinize, gelecek planlarınıza ve statünüze çevirecek.


Sevgili Oğlaklar; Güneş Aslan odağınızı alacak verecek hesaplarınıza, gizemli okült konulara, cinselliğe ve sağlığınıza çevirecek. Merkür Başak, aklınızı uzaklara, inançlara, felsefik konulara çevirecek.


Sevgili Kovalar; Güneş Aslan odağınızı ikili ilişkilere, evliliğe, eşinize, ortağınıza, taşınmaya çevirecek. Merkür Başak aklınızı, alacak verecek hesaplarınıza, miras ve vergi konularına, okült konulara, cinselliğe yönlendirecek.


Sevgili Balıklar; Güneş Aslan odağınızı gündelik işlerinize, sağlığınıza, beslenmenize, işlerinize, kiracılarınıza, evcil hayvanlarınıza çevirecek. Merkür Başak aklınızı fikrinizi ilişkilere, eşinize, partnerinize çevirecek. Önemli bir iş anlaşması yapabilirsiniz.