Vakıf Katılım web

BURÇ YORUMLARI

Dilek AYGEN 14 Tem 2024

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya yoğun ve derin duygularla başlıyoruz. İstemesek de maddi manevi krizler ön planda olacak. Ani olaylar, beklenmedik yıkımlar yaşayabiliriz. Depremler, patlamalar, elektrik kesintileri olabilir. Gökyüzü yeni enerjiler yolladığı için atıl kalan eski enerjiyi değiştirecek. Hafta ortası Ay Yay burcuna geçse bile zorlu etkiler bu hafta devam edecek. Ay Yay burcunun olumlu enerjisinde de zaman zaman kesintiler olacak. Umudumuzu ve neşemizi yüksek tutmalıyız. Hafta sonunu ciddi ve karamsar başlıyoruz. Hedeflerimiz için strateji belirleyeceğiz. Sorumluluklar yoracaktır. Ve bu haftanın en önemli konusu Oğlak burcundaki 2. Dolunay olacak. 21 Temmuz günü Oğlak dolunayı tekrardan bizlere saygı ve sevgiyi dengeleyin, diyecek. Duygular mı gerçekler mi, sorusuna cevap vereceğiz. Gerçeklerle yüzleşeceğiz. Tamamlanmalar ve bitişler yaşayacağız. Ciddi net sonuçlar alacağız. Dolunaylar streslidir. Bitiş ve tamamlanmalar yorar çünkü istemimiz dışında yaşarız. Hedeflerimiz, kariyerimiz, toplumsal statümüzle ilgili tamamlanmalar yaşayacağız. En önemli bitişler ilişkiler ve ortaklıklardan olacak. 20 Temmuz günü enerji gezegeni Mars İkizler burcuna geçecek. İletişim trafiğimiz hızlanacak. Aklımızla savaşacağız. Hayatla akıllı adam olarak mücadele edeceğiz. Fikir tartışmalarımız olacak. Birçok şeyi aynı anda yapmaya çalışacağız. Fiziksel olarak çok hareketli olacağız. Araba gibi araçlar kullanırken dikkatli olalım, kazalara sebep olmayalım.

Sevgili Koçlar; Oğlak Dolunayı iş, kariyer ve gelecek hedeflerinizle, aile yaşantınızı dengelemenizi istiyor. Annenizle, eşinizin ailesiyle ilgili konular ön planda olacak.


Sevgili Boğalar; Oğlak Dolunayı kendi düşüncelerinizle, inançlarınızı dengelemenizi istiyor. Yabancılar, eğitimler, hukuki konular, ticaret, seyahatler, babanızın iş ve sağlık konuları ön planda olacak.


Sevgili İkizler; Oğlak Dolunayı, parasal konularda tamamlanmalar yaşatacak. Miras, kredi, vergiler, alacak verecek hesapları, okült konular, cinsellik, sağlık ön planda olacak.


Sevgili Yengeçler; Karşıt burcunuzdaki 2.Oğlak dolunayı, ben sen dengesi istiyor. İlişkilerle, evlilikle, ortaklıkla ilgili tamamlanmalar yaşayacaksınız. Taşınabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; Oğlak Dolunayı çalışma ve dinlenme dengesini kurmanızı istiyor. Sağlığınıza dikkat edin. Baba tarafından akrabalar, kiracılar, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, iş konuları, günlük rutinler ön planda olacak.


Sevgili Başaklar; Oğlak Dolunayı, aşk hayatınızla sosyal hayatınızı dengelemenizi istiyor. Aşk, eğlence, para, tatil, çocuklar, hobiler ön planda olacak.


Sevgili Teraziler;
Oğlak Dolunayı, aile ve kariyer hayatınızı dengelemenizi istiyor. Eviniz, aileniz, babanız, taşınmalar ön planda olacak.


Sevgili Akrepler; Oğlak Dolunayı yakın uzak ilişkilerinizi, düşüncelerinizle inançlarınızı dengelemenizi istiyor. Annenizin iş ve sağlık konuları, kısa vadeli projeler, kardeşler, yakın akrabalar ön planda olacak.


Sevgili Yaylar; Oğlak Dolunayı, parasal konularda tamamlanmalar yaşatacak. Kendinize verdiğiniz değer, sahip olduklarınız, kazançlarınız ön planda olacak.


Sevgili Oğlaklar; Burcunuzda 2. dolunay oluyor. Hayatınızı ilgilendiren her konuda kararlar alıp tamamlanmalar yaşayacaksınız. Kendinizle ilgili yüzleşmeler farkındalık yaratacak.


Sevgili Kovalar; Oğlak Dolunayı, kadersel alanınızda oluyor. Ruh sağlığınıza dikkat edin. Kendinize vakit ayırın. Eşinizin ve ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konuları ön planda olacak.


Sevgili Balıklar; Oğlak Dolunayı, sosyal hayatınızla aşk hayatınızı dengelemenizi istiyor. Sosyal hayat, arkadaşlar, organizasyonlar, işten kazançlar ön planda olacak.