Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 12.04.2024 07:00

Zamanı yeniden tanımlayın

Quantum, WAINER, Citizen, Beverly Hills Polo Club, Slazenger, Essence, Gant ve Lee Cooper markalarını bünyesinde bulunduran Arıkan Group'a ait saat dekupe görselleri ve güncel fiyat bilgilerine https://bit.ly/ArıkanDekupe linkinden ulaşabilirsiniz.
Zamanı yeniden tanımlayın

Saat tutkunlarına ilham veren markaları ile Arıkan Group, ileri görüşlü tasarımları, yenilikçi ve zamansız parçalarıyla her sezon trendleri belirliyor. Kalitenin ve yeniliğin eş anlamı haline gelen Arıkan Group, bünyesinde bulundurduğu Quantum, WAINER, Citizen, Beverly Hills Polo Club, Slazenger, Essence, Gant ve Lee Cooper markalarının saatleriyle kullanıcılarını kaliteli ve özgün bir deneyimle buluşturuyor.

 

Özgün saat tasarımlarıyla modaya ışık tutan Arıkan Group, kaliteli modelleriyle saat tutkunlarının tarzına yeni bir soluk getiriyor. Her bakışta hayranlık uyandıran detaylarla işlenmiş saatleri, kullanıcılara adeta özgün ve şık bir yaşam tarzı sunuyor. Arıkan Group, zamanı renklendiren kadranlarıyla Citizen, benzersiz detayları ve kalitesiyle Quantum, şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla WAINER, zarafeti işlevsellikle birleştiren Beverly Hills Polo Club, sportif DNA'sını ve tecrübesini tasarımlarıyla zenginleştiren Slazenger, dinamik modelleriyle Gant, şık ve ışıltılı duruşa sahip Essence ve güncel trendlere ayak uyduran Lee Cooper ile estetik ve kaliteyi bir arada arayanları eşsiz alternatiflerle buluşturuyor.