Güzellik 25.09.2019 13:16

ZAMANI GERİ DÖNDÜREN GÜZELLİK DEVRİMLERİ

Cildimiz yaş aldıkça çeşitli unsurların da etkisiyle yıpranıyor.
ZAMANI GERİ DÖNDÜREN GÜZELLİK DEVRİMLERİ

Yıpranmayı durdurmak için ise kişinin cildine hergün çeşitli bakımlarla destek vermesi gerekiyor. Teknoloji geliştikçe yaşlılık belirtilerini silen devrim niteliğinde ürünler ortaya çıkarılıyor. Kullanıldığı andan itibaren etkisini görebileceğiniz ve cildinize geleceğe dair önemli yatırım yapabileceğiniz devrim niteliğindeki ürünleri sizler için seçtik:

Monalisa serum

Monalisa Serum içeriğindeki 5 aktif madde ile yaşlanma etkilerinin en çok görüldüğü yüz , boyun ve dekolte bölgelerinde anti aging ve proaging destek sağlar.

Monalisa serum su bazlıdır, Gözenekleri kapanmasına izin vermez.

Çift molekül Hyaluranic asit sayesinde kolayca emilir ve dolgu etkilidir.

Resveratrol cildi yaşlanma etkilerine karşı korur.

Organik kök hücreler cilt altındaki elastin liflerinin ve kollajenin uyarılmasını ve çoğalmasını sağlayarak lifting etki yaratır.

Argan yağı cilt altındaki sivilce veya akne oluşturacak sebumları yok eder ve ipeksi bir cilt oluşmasını sağlar.

15 Faktör güneş koruyucu özelliği ile UVA ve UVB zararlı ışınlardan korur.

Monalisa hızla emildiği için uygulandıktan birkaç dakika sonra makyaj yapılabilir. Bu sayede düzenli olarak sabah akşam kullanılabilir.

Roneissance mask

Rönesans mask yüz bölgesi için özel olarak geliştirilmiş formülü ile çift molekül Hyauranic asit, organik kök hücreler , C vitamini ve aminopeptidlerden oluşmaktadır. Haftada 2 kez banyodan sonra uygulandığında cilt altına girerek cildi temizler, besler, kaybedilen vitamin ve mineralleri yeniden oluşmasını sağlayarak derinlemesine bakım yapar.
Banyodan sonra uygulanması ve en az 30 dakika yüzde tutulması gerekir.

Oenigma Botoks kremi

Vücudumuzda her bölgenin yaşlanma hızı farklıdır. En hızlı yaşlanan bölgemiz yüzümüz iken, yüzümüzde de bazı bölgelerde kırışıklık ve ince çizgiler hızla artar ve istenmeyen görünüm oluştururlar. Oenigma yüzümüzde en çok çizgilerin görüldüğü kaz ayakları, ağız kenarları kaş arası ve alın çizgileri gibi olumsuz etkilerin 6-8 saat boyunca azaltmak amacıyla tasarlanmıştır.
İçeriğinde ki patentli Oenanthe extresi sayesinde Botox etkisi yaratarak çizgileri ve kırışıklıkları azaltır.
Ancak bunu yaparken içeriğindeki Hyaluranic asit, Retinol, Organik kök hücre, Argan yağı ve C vitamini sayesinde cildi besler, cilt rengini harmonize eder ; 15 faktör güneş koruyucu ile zararlı ışınlardan da korur.
İnce bir tabaka ile istenen bölgelere 6-8 saat ara ile uygulanması önerilir.

Crio Gel

İçeriğindeki Fosfatidilkolin ve Deoxikolc asit ile bölgesel yağların yıkımını sağlar. Cafein ve diğer yardımcı maddelerle süratle vücuttan atılması sağlanır. Özel jel yapısı kolayca sürülür ve hızla emilerek cilt altındaki yağ dokusuna nüfus eder.
Bölgesel yağların eritilmesinde, doğum sonu çatlaklarında ve selülitlerin giderilmesinde endikedir. Hafta da 2-3 kez banyodan sonra sert bir masaj ile uygulanması önerilmektedir.