Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Hibya Haber Ajansı 22.05.2024 19:00 Güncelleme: 22.05.2024 14:36

Yurt dışı hisse senetleri analizi

JPMorgan Chase & Co (JPM) Uzun vadeli yükseliş trend direncine doğru yükseliş sonrası dün CEO J.Dimon'un emeklilik planlarında değişiklik olduğu ve 5 yıl beklemeden emekli olabileceği sinyalini vermesi ile sert değer kaybeden hisse, kısa vadeli yükseliş trendi altında kapanış gerçekleştirdi.
Yurt dışı hisse senetleri analizi

JPMorgan Chase & Co (JPM) Uzun vadeli yükseliş trend direncine doğru yükseliş sonrası dün CEO J.Dimon’un emeklilik planlarında değişiklik olduğu ve 5 yıl beklemeden emekli olabileceği sinyalini vermesi ile sert değer kaybeden hisse, kısa vadeli yükseliş trendi altında kapanış gerçekleştirdi. Teknik tarafta, 50 günlük hareketli ortalamanın geçtiği 192 seviyesi ilk güçlü destek olarak takip edilebilir.

NVIDIA Corp(NVDA) Yarın açıklanacak bilanço öncesinde zirve bölgesinde yatay hareket eden hissede kısa vadeli göstergeler alım bölgelerinde yatay hareket etmekte. Geçmiş dönemlerde 22 günlük hareketli ortalama, hissede önemli olarak görülmekte. Teknik olarak 22 günlük hareketli ortalama üstünde kapanışların görülmesi yeni zirve denemelerine işaret etmekte.22 gho aşağı yönde kırılması durumunda ise satılar  ivme kazanabilir.

Kaynek Gedik Yatırım