Magazin Kaynak: Rahime SEZGİN 16.05.2024 13:31

Yıldız Tilbe ünlü konuklarını ağırladı

Yıldız Tilbe her salı olduğu gibi önceki akşam da İstanbul, Maslak 1453'teki Cahide Palazzo'da sevenleriyle buluştu. Gecenin ünlü konukları arasında Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu, Ebru Şahin-Cedi Osman çifti, Burçin Terzioğlu, Cem Karcı ve Aleyna Tilki vardı
Yıldız Tilbe ünlü konuklarını ağırladı

14 Mayıs 2016’da nikah masasına oturan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalioğlu evliliklerinin sekizinci yılını yakın dostları Ebru Şahin ile eşi Cedi Osman, Burçin Terzioğlu ve Cem Karcı ile kutladı. Hep birlikte Cahide Palazzo’da konser veren Yıldız Tilbe’yi dinlemeye geldiler. Tilbe’nin şarkılarına eşlik ettiler ve adeta felekten bir gece çaldılar.

 

Yıldız Tilbe çok sevdiği Aleyna Tilki’yi bir ara sahneye davet etti. Aleyna’ya övgüler yağdıran Yıldız Tilbe “Aleyna sıradan bir şarkımı çok güzel bir hale getirdi. Bana da dinletti. Sabırsızlıkla bekliyorum. Yolun açık olsun” dedi. Ayrıca Aleyna Tilki’nin çıkaracağı yeni albüm için daha önce hiç duyulmamış yepyeni bir Yıldız Tilbe şarkısı hediye etti. Aleyna daha önce Yıldız Tilbe’nin ‘Yalnız Çiçek’ şarkısını yorumlamıştı.

 

Seyircinin sevgi gösterisiyle karşılaşan Aleyna Tilki, Bergen’in meşhur Arabesk şarkısı ‘Sen Affetsen’i okuduktan sonra sahneden indi. Sahne çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldız Tilbe 9 Haziran’da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda dev bir konser verecek ve ardından turneye çıkacak.