Kültür Sanat Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 16.04.2024 13:01

Yasemin Rosa'dan "Biraz Dinleneyim Nolursun!"

Alternatif ve slow pop türündeki üretimlerine devam eden genç müzisyen Yasemin Rosa, Biraz Dinleneyim N'olursun isimli projesini Hoze Records etiketiyle 12 Nisan Cuma günü yayımladı.
Yasemin Rosa'dan "Biraz Dinleneyim Nolursun!"

Yeni projesini slow pop tarzı ile yayınlayan Yasemin Rosa, farklı tarzı ve kendine has vokali ile dikkat çekiyor. 


Biraz Dinleneyim N'olursun şarkısının söz ve müziği Yasemin Rosa'ya ait olurken prodüktör koltuğunda ise Ateş Berker Öngören yer alıyor. 

Biraz Dinleneyim N'olursun tek seferde yazıldı...

Yasemin Rosa, Biraz Dinleneyim N'olursun projesi ile ilgili duygularını şu şekilde ifade ediyor. ''Biraz Dinleneyim N’olursun sürekli uğraş halinde olan, kendini arka planda bırakıp yanındakiler için emek harcayan, bir şeylere tutunup tutunduğu şeyleri kaybeden, kendine oldukça ihanet eden ve artık yorulan bir kişinin hikayesi. Biraz olsun sevilmek, biraz olsun anlaşılmak, biraz olsun teselli bulmak istiyor. Bu şarkı ilk cümleyi çıkartan ilhamımla tek seferde yazıldı. Derdini, hislerini ve kocaman bir boşlukta anlaşılmayı bekleyen kişiyi yarattı. Biraz Dinleneyim N’olursun, tam anlamıyla biraz dinlenmek isteyen, nefes almak isteyen ve bunu hem sitemle hem de yüklü bir hüzünle haykıran kişinin hikayesi.''

Yasemin Rosa'nın yeni teklisi Biraz Dinleneyim N'olursun, 12 Nisan Cuma günü Hoze Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.