Spor Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 21.04.2024 10:00 Güncelleme: 21.04.2024 11:21

Vosmer Otomativ T200 Masters Tenis Turnuvası'nın şampiyonları belli oldu

Vosmer Otomativ'in ana sponsor olduğu "Vosmer Otomativ T200 Masters Tenis Turnuvası'nın" şampiyonları açıklandı.
Vosmer Otomativ T200 Masters Tenis Turnuvası'nın şampiyonları belli oldu

Kültürpark Tenis Spor Kulübü’nde düzenlenen Vosmer Otomativ T200 Masters Tenis Turnuvası'nın ödülleri sahiplerini buldu.

Ödül törenine Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti, Yönetim Kurulu Üyeleri Enriko Aliberti, Süleyman Eryüksel, Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, Kültürpark Tenis Spor Kulübü Başkanı Murat Şener ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bülent Necimoğlu ile kulüp üyeleri ve sporcular katıldı.

Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti, Türkiye’nin en önemli tenis kulüplerinden birisi olan İzmir Kültürpark Tenis Spor Kulübü’nde rekor katılımla düzenlenen turnuvaya ana sponsor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Vosmer, İzmir’de doğmuş ve tüm yatırımlarını İzmir’e yapan bir şirket olarak, güzel şehrimizdeki kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere her zaman destek vermiştir ve önümüzdeki dönemlerde de vermeye devam edecektir" dedi.

Kültürpark Tenis Spor Kulübü Başkanı Murat Şener de turnuvaya ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

“İzmir için turnuvaya rekor bir katılım oldu ve toplamda 325 single 95 double sporcumuz yarıştı. Tenis dünyasında son derece önemli bir organizasyon olan T200 Masters turnuvasına ana sponsor olan Vosmer Otomotiv hem kurumsal olarak hem de şirket profesyonelleri ve ortakları açısından Kültürpark Tenis Spor Kulübü için çok önemli bir yere sahip. Umarız bu bir başlangıç olur ve gelecek senelerde de bu iş birliğimiz artarak devam eder."