Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 12.04.2024 07:00

Vergi hukukundaki tecrübelerini aktarıyor

Vergi hukuku alanında uzmanlaşan Av. Ahmet Volkan Akalp, sektöre dair tecrübeleri ve uzman ekibiyle şirketlerin tüm hukuki süreçlerinde yer alıyor.
Vergi hukukundaki tecrübelerini aktarıyor

Genç, dinamik bir ekip ve mesleğinde tecrübeli YMM danışmanlarıyla “Vergi Hukuku” hakkında çalışmalarını sürdüren AKALP Hukuk Bürosu’nun Kurucusu Av. Ahmet Volkan Akalp, hem önleyici hukuki hizmet tedbirlerini hem de vaka sonrası hukuki süreçlerin etkin takiplerini titizlikle gerçekleştiriyor.

AKALP Hukuk Bürosu, Türkiye’deki ve dünyadaki hukuki gelişmeleri ve değişimleri dava, danışmanlık departmanlarından oluşan dinamik ve etkin kadrosuyla yakından takip ediyor. Vergi hukuku alanında uzmanlaşan AKALP Hukuk Bürosu, kapsamlı önleyici ve vaka sonrası hukuki hizmetler sunuyor. 

AHMET VOLKAN AKALP KİMDİR?

1987- İstanbul doğumlu Akalp, evli ve 1 kız çocuğu var. Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2009 yılında mezun olan Akalp, 2011 yılından bu yana avukatlık yapmakta ve kendi hukuk bürosu olan AKALP Hukuk Bürosu 'nu başarıyla yönetmektedir.

AKALP Hukuk Bürosu, kurumsal müşterilerine ve bireysel danışanlarına, vergi hukukuyla ilgili karmaşık konuları anlaşılır bir şekilde açıklamakta ve etkin çözümler sunmaktadır. Akalp ve ekibi, mesleklerine duydukları saygı ve bağlılıkla, müvekkillerine hukuki meselelerde güvenilir bir ortaklık sunmaya devam etmektedir.

Akalp ve ekibi, müvekkillerinin ihtiyaçlarını titizlikle analiz ederek, profesyonel yaklaşımı ve müvekkil odaklı hizmet anlayışıyla gerek Vergi Daireleriyle görüşerek gerek davalar ikame ederek, vergi hukukundaki müvekkil açmazlarına en uygun hukuki çözümleri sunmak için çaba sarf etmektedir.

Ahmet Volkan Akalp ve AKALP Hukuk Bürosu, hukukun doğal yol arkadaşları olarak, her davanın ardında adaletin yeşerdiği bir dünya için var güçleriyle çalışmaya devam ediyorlar.