Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 14.04.2024 00:01 Güncelleme: 12.04.2024 22:23

Vali Gül'den bayram ziyaretleri

İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı'nın 3. gününde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi
Vali Gül'den bayram ziyaretleri

İstanbul Valisi Davut Gül, bayram ziyaretleri kapsamında Sultangazi Aksa Cami'nde vatandaş Ömer Karabayır için taziye ziyaretinde bulundu. Vali Gül, Karabayır’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Ramazan Bayramı’nın 3. günü Sultangazi’de Gazi Mahallesi Şehit Bülent Özkan Polis Merkezi’ni ziyaret eden Vali Gül, polislerle bayramlaşarak denetleme defterini imzaladı.

Gül, Sultangazi Esentepe Merkez Cami’nde cuma namazında vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla bayramlaşıp çocuklar ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Gül’e, Vali Yardımcısı ve Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu eşlik etti.

Ardından Vali Gül, Fatih’te bulunan Birlik Vakfı’na bayram ziyaretinde bulundu. Gül, önceki dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, Vakıf Başkanı Mehmet Alacacı ve üyelerle bir araya gelerek bayramlaştı.

Öte yandan Vali Gül, önceki dönem Milli Eğitim Bakanı Mehmet Vehbi Dinçerler’in vefat eden kızı Nazlı Hale Dinçerler Yiğiter’in, Hacı Zehra Aydın Cami'nde kılınan cenaze namazına katıldı ve Dinçerler Yiğiter’in ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Daha sonra Gül, Bahçelievler Kocasinan Şehit Mehmet Aydın Polis Merkezi’ne de bayram ziyaretinde bulundu. 

Polislerle bayramlaşarak denetleme defterini imzalayan Vali Gül’e, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Boztepe ile Belediye Başkanı Hakan Bahadır eşlik etti.

Gül, 15 Temmuz Şehidi Mehmet Karaaslan’ın ailesini de ziyaret etti. Taziye dileklerini ileten Vali Gül’e, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Boztepe eşlik etti.