Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 24.06.2024 19:00 Güncelleme: 24.06.2024 11:00

Vali Akbıyık, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Dumlupınar İlkokulu'nda gerçekleşen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
Vali Akbıyık, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Dumlupınar İlkokulu’nda gerçekleşen karne dağıtım törenine katıldı. Sınıfları tek tek ziyaret eden Vali Dr. İdris Akbıyık, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Karnelerini alan öğrenciler Vali Dr. İdris Akbıyık’a sevgi gösterisinde bulunurken, Akbıyık ise öğrencilerle sohbet ederek, “Okumayı bırakmıyoruz. Nedir sloganımız? Bir Kitap Bir İnsan” diyerek, tatilde de öğrencilere kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Vali Dr. İdris Akbıyık, “ Sevgili çocuklar, bugünden itibaren yaklaşık üç ay sürecek olan uzun bir tatil dönemine başlıyorsunuz. Tatilde dinlenmek, oyun oynamak ve ailenizle birlikte vakit geçirmek oldukça önemli. Tatilinizi verimli geçirmek için kitap okuyun, bir sanat dalıyla veya sporla ilgilenin.” dedi.

2023-2024 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte Muğla genelinde 850 okulda 168 bin 62 öğrenci karne sevinci yaşadı.