Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.03.2024 03:02 Güncelleme: 25.03.2024 11:05

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Çankırı'da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çankırı'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Çankırı'da

Bakan Uraloğlu Çankırı’'nın Şabanözü Belediyesi ziyaretinde, Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan ile bir araya gelerek, ilçedeki mevcut projeleri ve gelecek planlamaları ele aldı. Şabanözü’de vatandaşlarla buluşan Uraloğlu, açıklamasında, ''31 Mart’ta, ilçemizde istikrarı devam ettireceğiz.'' dedi.

Ardından Çankırı'nın Orta ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Uraloğlu, selamlaşıp muhabbet etti.

Oradan AK Parti Kurşunlu ilçe teşkilatına geçen Üraloğlu, üyeler ve vatandaşlarla bir araya gelerek, "Teşkilatımızın heyecanı, azmi ve arzusu şimdiden 31 Mart’ın sonucunu ortaya koyuyor.'' ifadelerine yer verdi.

Öte yandan AK Parti Korgun Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Uraloğlu, ''Korgun da 31 Mart’ta gerçek belediyecilik ile tanışacak.'' ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde Bakan Uraloğlu, İl Başkanı Koray Erdoğan ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Ovacık Grup Yolu'nun KGM ağına alınması ve diğer ulaşım projeler konularındaki gelişmeleri ele aldıklarını belirten Uraloğlu, "Çankırı için “Gerçek Belediyecilik” vakti…" dedi.

Daha sonra Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ve onlara refakat eden ailelerini ziyaret eden Bakan Uraloğlu hastaların sağlıklarına kavuşmalarını diledi.