Magazin Kaynak: Mustafa Ercan ORTAÇ 18.04.2024 12:41

Türkiye'nin ilk dijital ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye'de ilk kez Dijital İçerik Üreticileri birbirini, marka iş birliklerini, dijital medya projelerini ve yılın en başarılı dijital isimleri önceki gün Lazzoni Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy'un yaptığı gecede birbirinden ünlü isimler ödül aldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen No7influencers Awards'ta toplam 30 kategoride ödül alan isimler ve projeler; dijital marketing sektöründe çalışanlar, içerik üreticileri ve alanında ilham veren influencerlar tarafından yapılan oylamayla belirlendi.
Türkiye'nin ilk dijital ödülleri sahiplerini buldu

No7influencers Sosyal Medya Ajansı kurucusu Anıl Tiryaki’nin ev sahipliğini yaptığı organizasyonda yaptığı açılış konuşmasında " Herkese iyi akşamlar, kıymetli misafirlerimiz, değerli marka iş ortaklarımız, sevgili influencerlar, bu yıl ilk kez düzenlenen No7influencers Awards 2024’e hepiniz hoşgeldiniz. Öncelikle bize kapılarını açan ve bu güzel organizasyonu gerçekleştirmemizi

sağlayan Lazzoni Hotel’e ve kırmızı halı sponsorumuz Karaca’ya çok teşekkür ederim. İlk organizasyonumuz için büyük bir emekle çalışan MackBear ailesi, prodüksiyon ajansımız Wag10 Project, After Party de bizimle olacak Cafer Palamut ve organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan ismini sayamadığım tüm ekibe çok teşekkürler. Bu yıl ödül alan, alanında başarılı tüm isimleri tebrik ediyorum. Hepiniz iyi ki geldiniz, bu akşam bu güzel gecede birlikteyiz. Herkese afiyet olsun, iyi eğlenceler!"dedi. 

Birbirinden ünlü isimler kırmızı halıda şıklık yarışına girdileri. Kırmızı halıda Ümit Karalar Gökmen yaptığı röportajlarla geceye renk kattı. Karaca’nın kırmızı halı sponsoru olduğu bu görkemli gecede hazırlanan menü, Karaca’nın Academy Awards’ta Hollywood yıldızları için hazırladığı “Red Carpet Collection” ile konuklardan tam puan aldı. Kırmızı halıda röportaj yapan bazı ünlü isimler...


BURCU ESMERSOY...

Huzur ve mutluluk geldi hayatıma...

Dijital içerik üreticilerinin ödül aldığı No7 Influencers ödül töreninde sunuculuk yapan Burcu Esmersoy, genç kalmasının sırrının mutlu evlilik yapmasında gizli olduğunu söyleyip “Mutluyum ondan bence. Huzur ve mutluluk geldi hayatıma, aşk geldi” dedi. Esmersoy, eskiden daha endişeli ve gergin olduğunu, evlendikten sonra hayatının gözle görülür şekilde değiştiğini söyledi. Genç kalmasının altında mutlu evliliğin yarattığından bahseden ünlü sunucu, kendisinden 16 yaş küçük eşi Nazım Akmandil’den övgü dolu sözlerle bahsedip şöyle konuştu: “Çok mutluyum, bunun çok etkisi. Çok iyi bakılıyorum, çok iyi seviliyorum. Eski Burcu ile karşılaştırdığımda biraz daha endişeli ve biraz daha gergindim. Şimdi çok daha rahatım, mutluyum. Akşam evime beyim geliyor, mutlu mutlu oturuyoruz, sabah uyanıyorsun güzel bir adam var yanında. Huzur ve mutluluk geldi hayatıma, aşk geldi. Bakıyorum içim ısınıyor, Allah herkese böylesini nasip etsin. Kıyamıyorum, çok seviyorum”

Özel gece ve etkinliklerin aranılan ismi olan Burcu Esmersoy, iş disiplini olması ve basit istekleri nedeniyle tercih edildiğini sözlerine ekledi. Çalışması kolay biri olduğunu ve etkinliklerden önce odasına sadece su istediğini anlatan sunucu, isim vermediği bazı ünlülerin sıradışı isteklerinden şöyle bahsetti: “Ben biraz disiplinliyim, zamanında gelirim, giderim. Söz dinlerim, öncesinde hazırlık yaparım, iş sırasında kimseyi üzmem. Sahneyi teslim ettikleri zaman rahat hissediyorlar. ‘Odanıza ne istersiniz?’ diyorlar. ‘Su istiyorum’ diyorum. Böyle bakarsan çalışması kolay bir insanım yani. Şöyle bir şey duydum; kim olduğunu söyleyemem ama işten önce antrenman yapacağı için odaya kamyon lastiği isteyen olmuş, kulise. Erkekler antrenman yapıyor ya. Ben sadece su ile kurtarıyorum."dedi. 


MELİSA DÖNGEL...

 Güzellik bir yerde bitiyor

Bir müzikalde Marliyn Monroe'yu canlandıran Melisa Döngel, yapılacak bir biyografi filmde dünyaca ünlü film yıldızını oynamayı çok istediğini söyledi. “Ben Marilyn Monroe’ya aşık bir kadınım” diyen genç oyuncu, hayalini kurduğu film için yapımcılara seslenip “Ben onun müzikalinde de yer aldım, onun canlandırdığı küçük bir sahneyi oynadım. Ama hayatını anlatacağım bir biyografi filmde yer almak benim için büyük bir şans olur. Buradan yapımcılara duyurulur” şeklinde konuştu. Oyunculukta güzelliğin ne kadar önemli yer tuttuğu ile soru üzerine Melisa Döngel, güzellik algısının bir yerde biteceğini belirterek şöyle konuştu: “Bence güzellik, o kadar önemli değil; önemli olan şey yetenek. Yeteneğin olmazsa insanların seni beğenme algısı da bir yerde bitiyor, çünkü senden daha güzeli geliyor. Yeteneğin olmalı ki, her işte bu böyledir, sektörde devamlılığın olsun. Ben kendimi geliştirmek ve doldurmak için emek sarf ediyorum, oyunculuğum için ders alıyorum, kitap okuyorum, film izliyorum, insanlar gözlemliyorum. Bizim işimiz duygu işi. Kendimi izliyorum, yanlışlarımı bulmaya çalışıyorum”

İREM DERİCİ... 

İyileri değil kötüleri seviyorum

İrem Derici, sevgilisi Gökhan Fırat’la birlikte yaptırdıkları 21 dövmesinin sırrını anlatıp “Hem bende hem onda var. Benim doğum günüm 21 mart, eniştenizin ki ise 21 nisan. Güzel sayı değil mi? Bir de eski dövmemi kapatıp bir tane daha yaptırdım, ayrılsak silmesi zor olacak” dedi. Ramazan bayramı nedeniyle iki hafta ekranlara ara veren İnci Taneleri dizisini özlediğini ve dizilerde kötü karakterlerden yana olduğunu söyledi. “Deli gibi İnci Taneleri izliyorum” diyen Derici, “Bayramdan sonra yayınlanan bölümünü izleyemedim, ara vermişti. Deli gibi izliyorum. Ben dizilerin her zaman kötü karakterlerini severim, iyileri sevmiyorum. Normal hayatta da iyileri sevmiyorum, kötüleri seviyorum” açıklamasında bulundu. 


ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU


 Yılın en başarılı sanatçısı İrem Derici, yılın en başarılı kadın oyuncusu Melisa Döngel olurken, yılın en başarılı erkek oyuncusu ise Halil İbrahim Ceyhan oldu. Güzel oyuncu Pelin Akil yılın marketing yüzü olurken, Selin Yağcıoğlu en başarılı kadın influencer, Mert Vidinli'de en iyi erkek influencer oldu. Armağan Çağlayan yılın en başarılı youtube program ödülünü alırken GazeteMagazin'de Eylem İpek ile en iyi magazin programı ödülünü aldı. Ödül alan isimler sahnede duygusal konuşmalar yaparken geceye yine İrem Derici yaptığı " Herkes ne güzel şeyler söylüyor. Melisa Döngel'in ödül alırken ayağı takıldı. Keşke düşseydin beee..."diyerek şaka yapması salonda kahkaha tufanı yarattı. Ödül töreni sonrası Cafer Palamut dj kabinine geçti. 




Ödül Alanların Tam Listesi aşağıdadır.
Sunucu: BURCU ESMERSOY 
Yılın En Başarılı Kadın Influencerı: SELİN YAĞCIOĞLU 
Yılın En Başarılı Erkek Influencerı: MERT VİDİNLİ 
Yılın En Başarılı Güzellik Influencerı: DUYGU ÖZASLAN 
Yılın En Başarılı Moda Influencerı: MODA TUTKUSU (YASEMİN ÖĞÜN) 
Yılın En Başarılı Lifestyle Influencerı: DİLA TARKAN 
Yılın Marketing Yüzü: PELİN AKİL 
Yılın En Başarılı Digital İçerik Üreticisi: DENİZ DÜLGEROĞLU 
Yılın En Başarılı Global Marka İşbirliği Influencerı: DUYGU ÖZASLAN 
Yılın En Başarılı Youtube Talk Show Programı: BERFU YENENLER
Yılın En Başarılı Youtube Projesi: ARMAĞAN ÇAĞLAYAN 
Yılın En Başarılı Youtube Yemek Kanalı: REFİKA BİRGÜL
Yılın En Başarılı Youtube Programı: BİZE KALDI (SECKİN SUNGUC - FEZI ALTUN) 
Yılın En İyi Çıkış Yapan Kişisel Bakım Markası: LA FAE BEAUTY 
Yılın En Başarılı Girişimci İnfluencerı: DEREV CLARA - DECLARA 
Yılın En Başarılı Moda Hesabı: MODA VE SOSYETE (PELİN KAYA) 
Yılın En Başarılı Anne/Çocuk İnfluencerı: MAYA / ASYA BAŞOL
Yılın En Başarılı Spor Influencerı: EYLEM ABACI 
Yılın En Başarılı Influencer Çifti: SERAP - ATAKAN ARSLAN 
Yılın En Başarılı İnfluencer Platformu: KLİSHE ACADEMY (SİMLA CANPOLAT - İREMAKDEMİR) 
Yılın En Başarılı Sanatçısı: İREM DERİCİ 
Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu: MELİSA DÖNGEL 
Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu: HALİL İBRAHİM CEYHAN
Yılın En Başarılı Magazin Hesabı: GAZETE MAGAZİN 
Yılın En Başarılı Magazin Sunucusu: NUR TUĞBA NAMLI
Yılın En Başarılı Make Up Artisti: HAZAL ÖCAL 
Yılın En Başarılı DJ’i: CAFI