Güzellik Kaynak: Büşra Bozok Aytek 25.02.2024 14:46

Türkiye'nin ilk Değer Odaklı Hisse Senedi Fonu Ak Portföy'den: VAY

Şık ve özgün tasarımlarıyla adından başarıyla söz ettirmeye devam eden Katerina Ekşioğlu, Bakü Moda Haftası'nda yeni koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekti.
Türkiye'nin ilk Değer Odaklı Hisse Senedi Fonu Ak Portföy'den: VAY

Her koleksiyonunda ilhamını güçlü kadınlardan alan Katerina Ekşioğlu, geçtiğimiz hafta 17-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Bakü Moda Haftası’nda SS2024 koleksiyonunu modaseverlere tanıttı. 

 

19 Kasım Pazar günü Türkiye ve Azerbaycan iş dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen defilede, toplamda 25 parçadan oluşan SS2024 koleksiyonu moda meraklılarıyla buluştu. Katerina Ekşioğlu’nun yeni koleksiyonunda FW 2024 koleksiyonundan esintiler de yer alırken kadınların hem günlük hem de gece hayatında giyebilecekleri tasarımların yanı sıra özel günler için tercih edebilecekleri abiye tasarımlar da modaseverlerin beğenisine sunuldu. 

 

Her bir parçasında yine duygusallık ve sofistike görünümün yer aldığı yeni koleksiyon, her sezonda olduğu gibi doğal kumaşlar ve parıltılı aksesuarlarla tasarlandı. Birçok renkte gabardin ile saten kumaşların yanı sıra dantel kumaşının da kullanıldığı SS2024 koleksiyonunun aksesuarlarında ise kasnak tasarımlar dikkat çeken detaylar arasındaydı.