Türkiye - Gündem 18.03.2016 19:43

Türkiye ve AB arasında bir anlaşmaya vardık

Başbakan Davutoğlu, "Bugün iki sebepten dolayı tarihi bir gün. İlk olarak bugün Türkiye'de Şehitler Günü. Bugün tarihi bir gün, çünkü Türkiye ve AB arasında bir anlaşmaya vardık." dedi. YENİBİRLİK - Başbakan Davutoğlu,…
Türkiye ve AB arasında bir anlaşmaya vardık

Başbakan Davutoğlu, "Bugün iki sebepten dolayı tarihi bir gün. İlk olarak bugün Türkiye'de Şehitler Günü. Bugün tarihi bir gün, çünkü Türkiye ve AB arasında bir anlaşmaya vardık." dedi.

YENİBİRLİK - Başbakan Davutoğlu, "Bugün iki sebepten dolayı tarihi bir gün. İlk olarak bugün Türkiye'de Şehitler Günü. Bugün tarihi bir gün, çünkü Türkiye ve AB arasında bir anlaşmaya vardık." dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ile Komisyon Başkanı Jean-Claude Juncker ortak basın toplantısı düzenliyor. 

"Terör örgütleri arasında ayrım yapılmamalı"

Başbakan Davutoğlu, "72 milyon Ankara'daki saldırının kurbanlarının yasını tutarken, aynı terör örgütünün buraya çok yakın bir yerde sembolleriyle terör eylemlerini destekleme şansını bulmasından dolayı hayal kırıklığımı dile getirdim. Terör örgütleri arasında ayrım yapılmamalı" şeklinde konuştu.