Kültür Sanat Kaynak: Ahmet Münir EREN 22.04.2024 11:18

The Stay Warehouse 'Project Kai*'ı Alaçatı'da müzikseverler ile buluşturuyor

Zeytin ağaçları içinde yemyeşil bir bahçede samimi ve özgün bir atmosfer sunan The Stay Warehouse, dünyaca ünlü yabancı ve lokal sanatçıların canlı performanslarının deneyimleneceği bir partiye kapılarını açıyor.
The Stay Warehouse 'Project Kai*'ı Alaçatı'da müzikseverler ile buluşturuyor

Alaçatı’da özgün ve sıra dışı bir yapıda özel bir konaklama deneyimi sunan The Stay Warehouse, bugüne kadar geçekleştirdiği birçok tiyatro, ödüllü film gösterimi, müzik ve sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. 17 – 19 Mayıs tarihleri arasında ilk kez The Stay Warehouse’un ev sahipliğinde gerçekleşecek Project Kai*’da dünyaca ünlü djler ve lokal sanatçıların canlı performansları, gün boyu sürecek workshoplar ve Alaçatı sokak lezzetleriyle unutulmaz bir hafta sonu partisi yaşanacak.

 

Project Kai*, 17 Mayıs Cuma günü, The Stay Warehouse’un bahçesinde Alaçatı’ya özgü sokak lezzetleri eşliğinde yaratıcı besteci ritim kaşifleri ikilisi Âme’nin DJ performansı ile başlayıp, Avangart Tabldot’un groove'u merkeze alan canlı performansı ve Julya Karma’nın bilinç yolculuğuna çıkaran ritimleri eşliğinde gece boyunca devam edecek.  

 

18 Mayıs Cumartesi günü Project Kai*’ın ikinci gününde ise, Parizyen ikili Birds of Mind, Kanadalı yapımcı ve DJ Nick Morgan, hip-hop, rock ve funk türlerini elektronik müzikle buluşturan Yet More’un canlı DJ performansları ile misafirlerine sabahın ilk ışıklarına kadar unutulmaz bir parti yaşatacak.  Lokal sanatçılar; Emir Sağıroğlu, Kantel ve Zoe Dona’nın da performanslarıyla sahne alacağı etkinlik sabahın erken saatlerine kadar devam edecek.

 

17 – 19 Mayıs’da The Stay Warehouse’da gerçekleşecek olan Project Kai* etkinliğinin biletlere mobilet üzerinden ya da The Stay Warehouse ile iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.