Kültür Sanat Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 25.04.2024 16:55

Stephen Sanchez "Angel Face (Club Deluxe)" 26 Nisan'da Yayında

Angel Face (Club Deluxe), beş adet yeni şarkının yanı sıra "Until I Found You" Em Beiholt düetini de içeriyor. Stephen, Angel Face'in Club Deluxe ile boyut kazanan hikayesini, sinematik baladlardan gürültülü rockabilly'e uzanan bir yelpazede aktarıyor. Tam şarkı listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.
Stephen Sanchez "Angel Face (Club Deluxe)" 26 Nisan'da Yayında

Stephen’ın sözleriyle:

‘Angel Face’ en iyi yönlerimi temsil ediyor ve onunla tarifsiz şekilde gurur duyuyorum. Umarım bu şarkılar ve onlarla yaratacağınız anılar, perdeler kapandıktan sonra da size sürekli mutluluk getirir." 

Aldığı milyarlarca dinlenmenin yanı sıra Angel Face, Sanchez'in dünya çapında olumlu eleştiriler almasını da sağladı. NPR genç sanatçıyı, “Stephen, bizi Roy Orbison, Frank Sinatra ve Elvis Presley gibi isimlerin hüküm sürdüğü 50'li ve 60’lı yıllara götürmeyi, henüz sadece 21 yaşındayken başarıyor.” sözleriyle överken, V Magazine, Angel Face’i "başarılı bir ilk albüm için ders niteliğinde" olarak tanımlıyor. FLOOD ise albümü “kan davası içeren hikayesi ile, uğruna kurşun yemeyi göze alabileceğiniz biriyle birlikte dinleyebileceğiniz son derece keyifli bir proje.” sözleriyle ele alıyor. Stephen, retro esintili müzik tarzının, 2023'ün en orjinal işlerinden biri olmasında payı olduğunu belirtiyor. 

Yıldızı durak noktalarında da parlayan genç sanatçının içinde; Los Angeles’ta The Wiltern, Nashville’de The Ryman Auditorium gibi konser alanlarının yer aldığı Kuzey Amerika turnesi biletleri yok sattı. 

Angel Face (Club Deluxe) versiyonuna ve 2024 yılında Stephen Sanchez’den daha çok haber duymaya hazır olun.