Ankara Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 13.04.2024 16:00 Güncelleme: 12.04.2024 01:23

SMART Ankara SKUP Projesi kapsamında 1. Paydaş Çalıştayı düzenlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen SMART Ankara Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı (SKUP) projesi kapsamında 1. Paydaş Çalıştayı gerçekleşti.
SMART Ankara SKUP Projesi kapsamında 1. Paydaş Çalıştayı düzenlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca koordine edilen SMART Ankara Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı projesi, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından destekleniyor.

Çalıştaya; EGO Genel Müdür Yardımcısı Dr. Taylan Engin, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Daire Başkanı Ayten Gök, Ulaşım Teknolojileri Daire Başkanı Murat Alican Ersever, SMART Ankara Projesi Takım Lideri Vekili SKUP Uzmanı Kristina Gauce, DAI Proje Uzmanı Dr. Hüseyin Çiçek, proje paydaşları ve akademisyenler ile davetliler katıldı.

Çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren EGO Genel Müdürlüğü Ulaşım Teknolojileri Daire Başkanı Murat Alican Ersever, kent içi ulaşıma akıllı ulaşım sistemlerini entegre etmeye devam edeceklerini belirterek proje ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi ve EGO Genel Müdürlüğü Başkentte sürdürülebilir ve çevreci ulaşım sistemlerini kapsayan projeleri hayata geçirmek için çalışmalarına devam etmektedir. Vizyonu; Ankaralıları huzur ve güven içinde hayata taşıyan misyonu ise ulaşım hizmetlerini en güvenilir, en hızlı, en ekonomik, en rahat şekilde sunmak olan EGO Genel Müdürlüğü, kent içi ulaşıma akıllı ulaşım sistemlerini entegre ederek Ankaralılara çağdaş hizmetler sunmaya devam edecektir.”