Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 12.04.2024 00:00 Güncelleme: 12.04.2024 13:14

Siyasi partilerden Saadet Parti Genel Merkezi'ne bayram ziyareti

Saadet Partisi heyeti, Ramazan Bayramı dolayısıyla genel merkez binasını ziyaret eden siyasi parti heyetleriyle bayramlaştı.
Siyasi partilerden Saadet Parti Genel Merkezi'ne bayram ziyareti

İYİ Parti, Zafer Partisi, Demokratik Sol Parti, Hür Dava Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, Gelecek Partisi ve Yeniden Refah Partisi’nden heyetler Saadet Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre, İYİ Parti adına Parti İçi Eğitim Politikaları Başkanı Ayşe Sucu, Sağlık Politikaları Başkanı Taner Demirer ve Gençlik Kolları Üyesi İlayda Tezcan ile bayramlaşıldı.

Vatan Partisi adına MKK Üyesi Berke Mustafa Berkil, Öncü Kadın Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülser Bektaş ve Öncü Gençlik MYK Üyesi Taha Küçükuygun ile bayramlaşıldı.

Zafer Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel, Genel Başkan Yardımcısı Murat Yıldız ve Genel İdare Kurulu Üyesi Roza Kurban ile bayramlaşıldı.

Demokratik Sol Parti adına Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Aydemir, Genel Sekreter Yardımcısı Tuğçe Babuççu ve Parti Meclis Üyesi Doğukan Çetin ile bayramlaşıldı.

Hür Dava Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Bozdaş ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er ile bayramlaşıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, Kadın Kolları MYK Üyesi Armağan Akyüz ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Batuhan Cakcak ile bayramlaşıldı.

Demokrasi ve Atılım Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Elif Esen ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Furkan Arık ile bayramlaşıldı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi adına Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Hakkari Milletvekili Vezir Coşkun Parlak, Eş Genel Başkan Yardımcısı Canan Çalağan ve Parti Meclis Üyesi Fatma Koçyiğit ile bayramlaşıldı.

Gelecek Partisi adına Seçim İşleri Başkanı Rumi Bekiroğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Gökalp ve Etik Kurulu Üyesi Sadettin Ceyhan ile bayramlaşıldı.

Yeniden Refah Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaderli, MKYK Üyesi Murat Aktaş ve MKYK Üyesi Erdoğan Yeşilsancak ile bayramlaşıldı.