Güzellik 22.04.2020 20:27

Sinoz Jel Kolonya ile anında hijyenik bakım

Ferahlatıcı limon kokusu hijyenik el temizleyici jel ile birleşiyor. Sinoz Jel Kolonya ile anında etkili temizlik sağlanıyor. Kalıcı hoş kokusu ile jel formun birleştiği Sinoz Jel Kolonya ile anında etkili bakım gerçekleşiyor.
Sinoz Jel Kolonya ile anında hijyenik bakım

Limonun yenileyici kokusu el temizliğinin etkili bakımında bir arada kire karşı bariyer oluyor. Durulama gerektirmeyen yapısı ile gün içerisinde sık kullanıma uygun olan Sinoz Jel Kolonya etkili hijyen sağlıyor. Yoğun sterilizasyon sağlayan içeriği tazeleyici limon kokusuyla gün içerisinde etkili bakım yapıyor.

Sinoz Jel Kolonya Fiyatı: 9,90 TL

Sinoz Limon Kolonyası ile bakım ve temizlik bir arada

Geleneksel kokularıyla her zaman bayramın müjdecisi olan kolonya Sinoz farkıyla yeniden yorumlanıyor. Tüketicisinin ihtiyaçlarına yönelik ürünleri, kaliteli üretim anlayışı ile birleştiren Sinoz, 80° limon kolonyası üreterek hijyen ve hoş kokuları bir arada sunuyor.

İlhamını limon bahçelerinden alan Sinoz Limon Kolonyası, içeriğindeki alkol oranıyla da hijyene katkı sağlıyor. Hem evde hem de ofiste kullanım kolaylığı sunan özel cam şişesiyle herkesin tercihi oluyor.

Sinoz Limon Kolonyası Fiyatı: 25 TL

Sinoz Yüz Temizleme Jeli

Sinoz Yüz Temizleme Jeli’nin içeriğindeki aloe vera ve salatalık özleri ile cildiniz her güne yenilenmiş, ferah bir başlangıç gerçekleştirir. Provitamin B3 ile yoğunlaştırılmış nem desteği sağlar.   Yenileyici ve rahatlatıcı arınma hissini gün boyu yaşatır.

Sinoz Yüz Yıkama Jeli : 25 TL