Magazin Kaynak: Bahar YILDIRIM 30.05.2024 22:07

Sıla'dan Harbiye konseri sonrası yeni şarkı partisi

Sıla Harbiye'de seyircisine muhteşem bir konser verirken konser sonrası partide yaza damga vurması beklenen yeni şarkısı 'Mesela'yı gazeteci ve radyoculara dinletti. Sanatçı, kendisini izleyenler arasındaki Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa'ya Zahmet Olmazsa şarkısını hediye olarak söyledi.
Sıla'dan Harbiye konseri sonrası yeni şarkı partisi

Sıla Gençoğlu,  KerkiSolfej'in düzenlediği Harbiye konserinin ikinci gününde şarkıları sesi ve kıyafetleriyle yine unutulmaz bir şova imza attı. Biletleri günler öncesinden tükenen konser alanını dolduran hayranları sevdikleri şarkılarla mest oldu. Sanatçıyı izleyenler arasında Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa da vardı. Sıla hayranı olan Melisa'nın geçtiğimiz bayram 'Zahmet Olmazsa' şarkısını söylemesi ve Sıla'nın bunu ''Bana en güzel bayram hediyesi oldu.''yorumuyla paylaşması sosyal medyanın günlerce en çok konuşulan konusu olmuştu. Melisa'nın konserine gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Sıla, ''Bu kez ben ona bir hediye vermek istiyorum.'' dedikten sonra 'Zahmet Olmazsa'yı söyledi. 

Sıla'nın Harbiye Açıkhava konseri, İlker Kaleli’yle birlikte yazdığı Mesela şarkısı için düzenlenen bir partiye de sahne oldu.  Yeni şarkıyı ilk kez konser sonrasında sahne üzerinde düzenlenen lansman partisinde radyocu  ve gazeteciler dinledi. Yeni şarkı misafirlerden tam not aldı. Sanatçının hepimizi yerinden oynatacak, yerinde oturtmayacak ritmi yüksek yeni şarkısı 'Mesela' 7 Haziran'da tüm radyolar ve dijital platformlarda yayınlanacak. 

''ISRARLARA NE BEN NE İLKER KARŞI DURABİLDİK''

Sıla İlker Kaleli ile birlikte yazdığı ve dinleyicisiyle buluşturmak için heyecan duyduğu ‘Mesela’ ile ilgili şunları söyledi: ''Albüme saklamayı planlarken Ozan Bayraşa’nın düzenlemesi ve etrafımızda dinlettiğimiz herkesin “Ne olur, hemen çıksın, bekletmeyin bizi” ısrarlarına ne ben ne İlker karşı durabildik. Zıpkın ve zıpır. Ben de heyecandan yerimde duramıyorum.''