Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih Kuşçu 24.03.2024 19:13

Shangri-La Bosphorus, Istanbul'da Ramazan ruhu Hatay lezzetleriyle yaşanıyor

Shangri-La Bosphorus, Istanbul; Ramazan ayı boyunca Hatay Sultan Sofrası'nın iki şefini ağırlayarak, sevdikleriyle lezzetli bir sofrada buluşmak isteyen misafirlerini Hatay mutfağını deneyimlemeye ve paylaşmaya davet ediyor. Uluslararası deneyim sunan IST TOO'nun iftar gelirlerinin bir kısmı ise Hatay Dostluk Kenti'ne bağışlanacak.
Shangri-La Bosphorus, Istanbul'da Ramazan ruhu Hatay lezzetleriyle yaşanıyor

Hatay Sultan Sofrası’nın yöresel lezzetlerini misafirlerle buluşturan IST TOO, Hatay lezzetlerinden oluşan zengin iftar seçkisini Boğaz’ın göz alıcı manzarasını ve canlı Türk Sanat Müziği eşliğinde misafirlerine sunuyor.

Hatay Sultan Sofrası’ndan iki Konuk Şef ile hazırlanan ve Antakya peynir çeşitleri, zahter salatası, Babaganuç gibi geniş yöresel iftariyelik yelpazesiyle başlayan menü, iki farklı çorba seçeneği ve biberli ekmekten Şam oruğuna kadar uzanan ara sıcaklarla zenginleşiyor. Tepsi kebabı, kuzu incik gibi birbirinden lezzetli ana yemekler ise yanında firik pilavı ile servis ediliyor. Canlı tatlı istasyonunda  Hatay’ın geleneksel lezzeti künefenin yanı sıra güllaç, baklava gibi her damak zevkine hitap eden seçenekler de misafirleri bekliyor.

İftar gelirlerinin bir kısmı Hatay Dostluk Kenti’ne bağışlanacak

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Hatay Sultan Sofrası’nın yöresel lezzetlerini lezzet tutkunlarıyla buluştururken, paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da, iftar gelirlerinin bir kısmını geçen sene hayata geçirilen ve yaklaşık 1.200 depremzedeye ev sahipliği yapan Hatay Dostluk Kenti’ne bağışlayacak.

Sevdiklerinizle birlikte Ramazan ayının sevincini ve lezzetlerini paylaşmak istiyorsanız rezervasyon için +90 212 275 88 88’i arayabilir, ist_too.slib@shangri-la.com adresine e-posta gönderebilir ya da web sitesini ziyaret edebilirsiniz.