Spor 29.03.2016 21:42

Sezgin'den Fikret Orman'a tepki

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Sezgin Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'ın geçmiş sezonlarda şampiyonlukların haksız şekilde ellerinden alındığı yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi. YENİBİRLİK - Galatasaray Kulübü…
Sezgin'den Fikret Orman'a tepki

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Sezgin Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'ın geçmiş sezonlarda şampiyonlukların haksız şekilde ellerinden alındığı yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.

YENİBİRLİK - Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın geçmiş sezonlarda şampiyonlukların haksız şekilde ellerinden alındığı yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi. Sezgin kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında Orman'ın, Galatasaray'a saldırmanın prim yaptığının bilincinde olduğunu savunarak "Ekranlarda sarf ettiği her söze verilecek bir cevabımız var ancak buna gerek görmüyoruz. Sadece birkaç sezon önce bugün şampiyonluk yarışına girdiği kulüp ile kendi kulübü arasında oynanamamış bir Süper Kupa finali hafızalardaki tazeliğiyle orta yerde dururken 23 yıl öncesinin mesnetsiz iddialarını tartışmayı anlamsız buluyoruz." ifadelerini kullandı.

"Gereksiz polemiklerden uzak durup hedefine odaklanmalı"

Fikret Orman'ın uzun yıllar sonra tanık olduğu şampiyonluk mücadelesinin verdiği stresle başa çıkmanın sıkıntısını yaşadığını öne süren Nasuhi Sezgin "Hiç şüphe yok ki 4 yıllık kulüp başkanlığı döneminde Galatasaray'ın kazandığı 3 Süper Lig şampiyonluğuna 3 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa zaferine tanıklık etmek 4. yıldızın ağırlığını taşımak Sayın Orman açısından çok zor olmalı. Şampiyonluk mücadelesi verme ve girdiği yarışları kazanma konusunda Türkiye'nin en deneyimli kulübü olarak kendisine tavsiyemiz gereksiz polemiklerden uzak durması ve hedefine odaklanmasıdır." değerlendirmesinde bulundu.