Asayiş Kaynak: Hibya Haber Ajansı 24.04.2024 17:01 Güncelleme: 24.04.2024 17:33

Rize'de cinayet şüphelisi yakalandı

Rize, 24 Nisan (Hibya) - Rize'nin Salarha Beldesi Küçükçayır Köyünde meydana gelen cinayet olayında kaçan şüpheli Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Rize'de cinayet şüphelisi yakalandı

Rize'nin Salarha Beldesi Küçükçayır Köyünde, 23 Nisan günü saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi Jandarma ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.

Rize Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Olayının öğrenilmesini müteakip Jandarma tarafından özel ekip kurularak şüphelilerin kaçma ihtimali olan güzergahlara ve gidebilecekleri yerlere Jandarma devriyeleri, JASAT ve İsth.Timleri gönderilmiş ve ayrıntılı Olay Yeri İncelemesi yapılmıştır. Yapılan araştırmada iki şahsın olaydan 2 gün önce bir düğünde tartışması yaşadıkları, olay akşamı buluşup görüştükleri, görüşme esnasında C.K’nin yanında arkadaşı S.C.K.‘nın da bulunduğu ve olaydan sonra araç ile olay yerinden kaçtıkları tespit edilmiştir. Yapılan araştırma sonucu, 22:45 sıralarında kaçan araç Güneysu Tepebaşı köyünde görülmüş ve jandarma devriyesini fark ederek Yüksekköy istikametine doğru kaçmaya başlamış, 2 kilometre takip sonrası olayın faili ve arkadaşı araçtan inerek kaçmaya çalışmışlar fakat Jandarma devriye personeli tarafından saat 23.00 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır."