Kültür Sanat Kaynak: Tarık DURMAZ 05.05.2024 12:56

Red Bull TV'de Yayınlanacak "Baladın" Belgeseli için Geri Sayım Başladı

Red Bull sporcusu Hande Baladın'ın kariyerine odaklanan "Baladın" belgeselinin yayına girmesine 1 hafta kaldı. Kariyeri boyunca farklı pozisyonlarda oynayan yetenekli sporcu Hande Baladın'ın yoğun temposu içindeki rutinlerine yoğunlaşan belgesel, 9 Mayıs Perşembe günü Red Bull TV'de izleyicilerle buluşacak.
Red Bull TV'de Yayınlanacak

Kadın voleybolunun yıldız isimlerinden Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeselinin gösterimine sayılı gün kaldı. Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine değinen yapım, 9 Mayıs Perşembe günü Red Bull TV’de yayınlanacak. Kariyeri boyunca orta oyuncu, pasör çaprazı ve smaçör olarak görev alan, hem hücumda hem de savunmada üst düzey bir performans sergileyen Baladın’ın mevkilere adaptasyonu ve maçlara hazırlık süreci, belgeselde dikkat çeken noktalar arasında yer alıyor.

Belgeselde Hande Baladın’ın yanı sıra voleybol dünyasının önde gelen isimleri TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızları Tijana Boskovic ve Simge Aköz de yer alıyor.