Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 14.04.2024 07:00

Porland ile iftar sofraları daha zarif ve şık

Tasarımlarında sofraların estetiğini yalınlığın sakinleştirici etkisiyle birleştiren Porland, manevi huzur veren ramazan ayının kalabalık sofralarına Botanical ve Chopin takımlarıyla eşlik ediyor. Her parçasıyla zarif sofraları yansıtan takımlar, sade zevklere hitap ediyor.
Porland ile iftar sofraları daha zarif ve şık

Ramazan ayının geleneksel ruhuna uygun sofra kültürünü yaşatan Porland’ın özenle tasarlanan yemek takımları, sadeliğin asaletini sunumlara yansıtıyor.

Doğa ve müziğin esintileri sofralarda

Porland’ın kaynağını doğadan alan Botanical yemek takımı, kırlardaki yabani çiçeklerin bir araya gelmesiyle oluşan zarif desenleri tabaklara yansıtıyor. Koleksiyonda yer alan menekşe, lavanta, kelebek gibi desenler, sofralarda adeta bir doğa şöleni yaşatıyor. Porland’ın özel reçetesi ile alumilite porselen olarak üretilen koleksiyonun doğal formu ve kendinden dokulu yapısı ile bahar renklerini minimal esintilerle buluşturuyor. Tarihin en büyük müzisyenlerinden bir olan Frederic Chopin’in isminden ilham alınarak tasarlanan Chopin yemek takımı ise yalınlığın sakinleştirici etkisiyle sofralarda yer alıyor. İnceliğin estetik görünümüyle zarif sunumların vazgeçilmez bir parçası haline dönüşen koleksiyonun modern şıklığı, sade zevklere hitap ediyor.