Magazin 20.01.2018 08:30 Güncelleme: 20.01.2018 01:55

Özge Ulusoy, Elif Boyner, Ece - Lemi Gülman ve Murat Arslan

Model ve sunucu Özge Ulusoy da Akmerkez'e gelen ünlü isimler arasında yer alıyor.
Özge Ulusoy, Elif Boyner, Ece - Lemi Gülman ve Murat Arslan

ŞAFAK GÜVEN

Özge Ulusoy

Model ve sunucu Özge Ulusoy da Akmerkez’e gelen ünlü isimler arasında yer alıyor. Ulusoy alışveriş merkezinde bir restoranda arkadaşlarıyla buluşarak kahve içip sohbet ettikten sonra kısa bir alışveriş turu attı. Giyim ve kozmetik mağazalarını gezen Özge Hanım, genç bir hayranının fotoğraf çektirme isteğini de kırmadı.

Elif Boyner

elif

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in kızı genç iş kadını Elif Boyner’i Akmerkez’den çıkarken görüntüledik. Elif Hanım, konsept mağazaları Wepublic’te gün boyu yaptığı toplantılar sonrasında bitki çayı içerek bir süre dinlendikten sonra spor salonuna gitti.

Ece - Lemi Gülman

ece

Gültaş Yönetim Kurulu Üyesi Lemi Gülman ve eşi Ece Gülman’a Akmerkez’de rastladık. Lemi Bey gelen iş telefonlarına cevap verirken eşi Ece Hanım ise annesiyle birlikte mağazaları gezdi. Alışveriş turuna kısa bir mola veren üçlü, Selamlique’da Türk kahvesi içtikten sonra alışveriş turlarına kaldıkları yerden devam etti.

Murat Arslan

murat

İstanbul cemiyet hayatının tanınmış işadamlarından Murat Arslan’ı Akmerkez’de görüntüledik. Geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız eşi Beyza Hanım’dan tek celsede boşanan Murat Bey, bir elektronik mağazasından alışveriş yaptıktan sonra bankaya da uğrayıp alışveriş merkezinden ayrıldı.