Magazin Kaynak: MAZLUM AYDIN 31.08.2024 08:21

Özge Özacar Venedik Film Festivali'ne gidiyor

Ekranların başarılı ve güzel oyuncularından olan Özge Özacar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
Özge Özacar Venedik Film Festivali'ne gidiyor

Sabah saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan güzel oyuncu, yeni sezon ürünlerini inceleyip uzun süre alışveriş yaptı. Alışveriş sırasında yanına gelen sevenleriyle ayak üstü sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren başarılı oyuncu, muhabirlerin de fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Sempatik ve neşeli halleriyle dikkat çeken Özge Özacar, ‘’Venedik film festivaline gidiyorum biraz alışveriş yapmak istedim, yeni sezonumuz başlıyor ve heyecanlıyız, sürprizlere hazır olun’’ açıklamasında bulundu. Özge Özacar, şıklığı ve AVM stili ile göz kamaştırırken, duru güzelliği ile de sevenleri tarafından beğeni topladı.

BAKIM GÜNÜ

Sahnelerin başarılı isimlerinden şarkıcı Yusuf Güney, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı Beymen mağazası olan başarılı şarkıcı, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Daha sonra kuaförü Şükrü Dudu’ya uğrayan başarılı şarkıcı, ‘’bugün bakım günü, yenilenmek için kendimi güvenli ellere teslim ediyorum’’ açıklamasında bulundu. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren Yusuf Güney, Yanına gelen sevenleriyle de kuaför çıkışı uzun süre hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevenlerinin yoğun ilgisine neşeli ve sempatik halleriyle karşılık veren başarılı şarkıcı, bakım sonrası alışverişini tamamlayıp aracını bıraktığı vale noktasından teslim alarak AVM’den ayrıldı.