Magazin 09.03.2018 08:03 Güncelleme: 09.03.2018 01:54

Oyunculuk Yapmak İstemeyen Pazarda Limon Satsın

Hilton İstanbul Bosphorus'un içerisindeki Lalezar Meyhanesi'nde "Yerel Mutfak Global Lezzet" projesinin ilk durağı olan Adana mutfağı önceki akşam davetlilere sunuldu.
Oyunculuk Yapmak İstemeyen Pazarda Limon Satsın

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla menüdeki tüm yemekler, Adana Salmanbeyli Köyü’nün marifetli kadınlarının ellerinden çıktı. Geceye Tamer Karadağlı, Birol Güven, Akasya Asıltürkmen, Hatice Şendil - Burak Sağyaşar çifti gibi ünlü isimler katıldı.

"BİZ FURKAN'LA PARA KONUŞMADIK"

Çocuklar Duymasın adlı dizinin yapımcısı Birol Güven geceye tek katıldı. Birol Güven, dizideki 'Havuç' karakterine yıllarca hayat veren ancak yeni dönem uyarlamasında yer almayan Furkan Kızılay'ın projede neden olmadığını açıkladı. Güven, "Hiç kimse yıllarca bir kişi üzerinden özdeşleşmiş bir karakteri başkasının oynamasını istemez. Ancak proje için biz Furkan'la bir araya geldiğimiz de kendisi 'Ben 'Havuç' karakteriyle dizide yer almak istemiyorum. Kendim oyunculuk alanında başka projelerde yer almak istiyorum' dedi. Haberlerde çıkan Furkan Kızılay çok para istedi ya da yapımcının verdiği parayıbeğenmedi iddiaları tamamen asılsız. Furkan'la aramızda para mevzusu bile geçmedi" dedi.

OYUNCULUK YAPMAK İSTEMEYEN PAZARDA LİMON SATSIN

Tamer Karadağlı, Adana yemeklerini çok sevdiğini söyledi. Mutfakta yemek yapan Adanalı kadınlarla objektiflere poz veren Karadağlı, kendisine yöneltilen "Pınar Altuğ ile 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki öpüşmeniz çok konuşuldu' şeklindeki soruya sinirli bir şekilde cevap verdi. Tamer Karadağlı "Çok yanlış ve saçma bir soru bu. Biz ilk defa öpüşmedik ki kardeşim bu dizide. Böyle tepki çektiği ya da çok konuşulduğu yönünde haberler yapılmasın. Ben oyuncuyum. Şimdi bana bu sahne bana geldi ne diyeyim? Oyunculuk yapmak istemeyen varsa gitsin pazarda limon satsın. Ben oyuncuyum ve görevim neyse onu yaparım. Benim işim bu" dedi.